Instrumental

Tabel:

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar (concentrat) 5l

(0)
0.00 lei

Solutie dezinfectanta pentru instrumentar KlintensivKlintensiv Instrumentar este un dezinfectant ambalat intr-un flacon de 5l cu formula concentrata, adecvat pentru uzul profesional si personal. Mod d..

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar 1l

(0)
54.00 lei

Solutie dezinfectanta KlintensivKlintensiv Instrumentar este un dezinfectant ambalat intr-un flacon de 1000ml cu formula concentrata de culoare albastra, destinata pentru uzul profesional. Mod de util..

Dezinfectant Ventisept 1L( concentrat)

(0)
38.70 lei

 Ventisept 1LDescriere:Este un dezinfectant pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentelor medicale. Se foloseste la dezinfectarea echipamentelor de laborator confectionate din metal,..

Desogen 1L( concentrat)

(0)
41.00 lei

 Desogen 1L (concentrat) - sterilizant puternicDescriere: Dezinfectant indicat in dezinfectia instrumentalului medico-chirurgical, stomatologic si de diagnosticare ce nu poate fi sterilizat p..

Combi Instruments-N -5L

(0)
552.00 lei

APLICABILITATE MOD DE UTILIZARE • Combi instruments N-concentrat lichid pentru dezinfectia si curatarea simultana a materialelor termosensibile (catetere, sonde), instrumentarului utilizate in ..

Triacid-N-2L

(0)
223.20 lei

APLICABILITATE MOD DE UTILIZARE · Triacid N- concentrat lichid pentru instrumentarului chirurgical si a echipamentelor de laborator confectionate din sticla, cauciuc, metal, portelan ,ceramica,..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)