Protectie casa

Magazin de insecticide anti purici, anti plosnite, gel anti gandaci, spray anti furnici, spray anti viespi, spray anti molii, spray anti muste, insecticide impotriva capuselor, solutii impotriva  insectelor.

Tabel:

AQUASEKTUM 750ml - Insecticid rapid impotriva daunatorilor

(0)
14.99 lei

Noul insecticid gata de utilizare AquasektumAquasektum este un insecticid cu formula gata pentru utilizare (nu necesita preparare), are un miros placut floral, creat special pentru uzul casnic. Foarte..

INSEKTUM GEL - Gel anti gandaci de bucatarie

(0)
49.99 lei

Gel insecticid pentru gandaci INSEKTUM GEL Insektum Gel este un insecticid conditionat sub forma de gel de culoare alba - galbui care lupta impotriva gandacilor, formulat ca o alternativa la insectici..

Noul gel antigandaci KAFER GEL

(0)
14.99 lei

Noul gel antigandaci KAFER GEL  Kafer Gel - impotriva insectelor taratoare (gandaci), formulat ca o alternativa la insecticidele clasice, de contact. Mod de utilizare: Produsul se utilizeaza, prin apl..

Spray Anti Furnici SuperKill 400ml

(0)
15.68 lei

Spray impotriva furnicilor SuperKill 400ml Descriere:Este un produs eficient si rapid utilizat in combaterea furnicilor si altor insecte taratoare precum gandaci, capuse, paianjeni, purici din locuint..

FASTMETRIN 750ml - Insecticid universal pentru combaterea insectelor taratoare

(0)
14.39 lei

Noul insecticid gata de utilizare FastmetrinFastmetrin este un insecticid universal cu formula gata de folosire (nu necesita nici un fel de preparare), destinat combaterii insectelor taratoare.Mod de ..

Insecticid eficient cu atractant in combaterea gandacului negru de baie/ canalizare

(0)
18.99 lei

Insecticid pulbere contra gandacilor negrii de canalizare/ baie; mai poate acoperi un spectru larg de daunatori cum ar fi: pureci, paduchi, insecte zburatoare( muste, tantari) si taratoare( gandaci de..

Insecticid impotriva mustelor AGITA 10WG - 400gr.

(0)
150.97 lei

Descriere: Insecticidul contra mustelor Agita 10 WG se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maronie deschisa. Este insecticidul perfect pentru controlul mustelor din adapostul an..

Spray Anti Molii SuperKill 200ml

(0)
12.65 lei

Spray Anti Molii SuperKill 200ml Descriere:Spray-ul contra moliilor protejeaza eficient materialele textile impotriva insectelor daunatoare, in special a moliilor. Produsul nu pateaza daca este utiliz..

INSECTOKILLER 750ml - Insecticid profesional pentru combaterea insectelor zburatoare

(0)
14.24 lei

Noul insecticid gata de utilizare InsectokillerInsectokiller de la Pestmaster este un insecticid cu formula gata pentru utilizare (nu necesita preparare), creat pentru uzul profesional, dar si casnic...

Spray Anti Viespi SuperKill cu jet de pulverizare pana la 4m pentru eliminarea cuiburilor de viespi 500ml

(0)
29.84 lei

Spray Anti Viespi SuperKill cu jet de pulverizare pana la 4m pentru eliminarea cuiburilor de viespi 500ml Descriere: SuperKill Anti Viespi permite eliminarea imediata a viespilor din cuiburi de sub st..

Insecticid granulat anti muste AGITA 10WG - 400gr.

(0)
150.97 lei

Descriere: Insecticidul contra mustelor Agita 10 WG se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maronie deschisa. Este insecticidul perfect pentru controlul mustelor din adapostul an..

Spray Insecticid Universal SuperKill impotriva insectelor zburatoare si taratoare( muste, tantari, paianjeni, viespi, gandaci, furnici, purici, capuse) 400ml

(0)
16.50 lei

Spray Insecticid Universal SuperKill impotriva insectelor zburatoare si taratoare( muste, tantari, paianjeni, viespi, gandaci, furnici, purici, capuse) 400mlDescriere:Spray-ul Insecticid Universal Sup..

Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)