Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, lilieci, vulpi, soareci, sobolani, veverite PR 220.4 Electronic Pest Repeller - 360 mp


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

155,72 RON cu TVA

 Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, lilieci, vulpi, soareci, sobolani, veverite PR 220.4 Electronic Pest Repeller - 360 mp

   Sistem electronic de indepartare a daunatorilor. Aparat cu unde ultrasonice, cu diverse frecvente, pentru indepartarea unui spectru larg de daunatori: rozatoare, lilieci, soareci, sobolani, vulpi, dihori, veverite, paienjeni.

Aria de acoperire 360mp 

 

            * Solutie Ecologica & Eficienta 

            * Protejeaza o suprafata de 360 mp

            * Fara Chimicale! Fara Substante Chimice!

 

Cum functioneaza:

Aparatul electronic Pest Repeller PR 220.4 emite ultrasonice agresive in intervalul de frecventa 20000-30000 HZ, la o intensitate foarte mare, care alunga daunatorii departe de zona acoperita, intr-un mod ecologic si eficient.

Aparatul transmite continuu pulsatoriu ultrasonice, acestea parcurg intreaga suprafata acoperita de aparat.

Rozatoarele au sistemul auditiv foarte sensibil, percep ultrasonice ca un semnal puternic  ascutit  de primejdie  si pericol.

Ultrasonicele emise nu sunt in raza audibila a oamenilor, prin urmare nu au nici un fel de efect care ar dauna acestora. Deasemenea, ultrasonicele nu afecteaza animalele de companie.

Aparatul PR220.4 acopera toata gama de frecvente, schimband-o periodic, astfel incat daunatorii sa nu se obisnuiasca cu o anumita frecventa.

Ouale nu sunt afectate de catre ultrasonice. Dupa 5-6 saptamani, animalele si ouale ar trebui sa dispara. In toata acesta perioada, mentineti zona afectata, curata. 

Aparatul trebuie sa functioneze 1 an pentru a nu se intrerupe efectul, dupa o perioada  de cateva luni de functionare, daunatorii vor ocoli zona protejata de acesta, instinctual.

In situatia in care soarecii, sobolanii sunt deja in spatiul dvs. de locuit, aparatul este eficient in Alungarea lor.

 

Cum functioneaza:

Aparatul PR220.4 protejeaza spatiile de locuit, alunga soareci, sobolani, lilieci, vulpi, este proiectat pentru a fi folosit la interior si exterior. 

        *Aparatul se poate monta pe un perete, avand in spate 3 gauri pentru agatare, sau se poate lasa pe masa sau pe podea. Evitati contactul cu apa!

       *Ultrasonicele sunt emise imediat ce ati pus aparatul in functiune.

        *Protejeaza max.  360mp.

 

Avantaje:

Spectru larg de daunatori afectati - rozatoare, lilieci, soareci, sobolani, vulpi, dihori, veverite, paienjeni.

Non toxic - nu foloseste chimicale, otravuri sau alte solutii periculoase pentru copii.

Ecologic - nu polueaza aerul, nu omoara animalele.

Modern - inlocuieste cu succes clasicele capcane.

Sigur - nu afecteaza membrii familiei, copii, batranii sau animalele de companie; este destinat doar pentru rozatoare, soareci, sobolani, gandaci.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Consum de energie: 9 W

Gama de frecvente: 20.000 - 30.000 Hz

Aria acoperita : pana la 360 metri patrati

Dimensiuni: 18 x 15 x 9 cm

 

Alte informatii: 

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs: in Bulgaria

Model: PR220.4

Cod produs: 110004
 
Disponibilitate: Pe stoc
 
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
 
Taxa transport: 15 LEI
 
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, lilieci, vulpi, soareci, sobolani, veverite PR 220.4 Electronic Pest Repeller - 360 mp se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, lilieci, vulpi, soareci, sobolani, veverite PR 220.4 Electronic Pest Repeller - 360 mp ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat cu ultrasunete anti rozatoare, lilieci, vulpi, soareci, sobolani, veverite PR 220.4 Electronic Pest Repeller - 360 mp sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!