Pestmaster ZN1002 - Aparat cu ultrasunete si unde elecromagnetice impotriva soarecilor, sobolanilor si a alor insecte taratoare.


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

69,66 RON cu TVA

 Pestmaster ZN1002 - Aparat  cu ultrasunete si unde elecromagnetice impotriva soarecilor, sobolanilor si a alor insecte taratoare.

Pestmaster ZN1002 - Aparat cu ultrasunete si unde electromagnetice impotriva rozatoarelor si a insectelor taratoare. Acoperire 150 mp

        

         * Solutie Ecologica & Eficienta 

         * Protejeaza o suprafata de 150 mp

         *Fara Chimicale! Fara Substante Toxice!

 

Cum functioneaza:

Aparatul electronic ZN1002, emite ultrasunete si unde electromagnetice agresive la o intensitate a sunetului foarte mare, care alunga daunatori departe de zona acoperita, intr-un mod ecologic si eficient.

Aparatul transmite continuu, pulsatoriu ultrasunete si unde electromagnetice, acestea vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei. Ultrasunetele impreuna cu  undele electromagnetice vor creea un camp electromagnetic care va afecta sistemul nervos al daunatorilor.

Soarecii, insectele au un sistem auditiv extrem de sensibil, ele percep ultrasunetele si undele electromagnetice un semnal puternic, ascutit de primejdie si pericol.

 

Important   

Ultrasunetele si undele electromagnetice emise nu sunt in raza audibila a oamenilor, prin urmare nu au nici un fel de efect care ar dauna acestora.

Deasemenea, ultrasunetele/ undele electromagnetice nu afecteaza  animalele de companie. Este o protectie eficienta si adecvata atat pentru adulti cat si pentru copii.

Folosind una din cele mai noi tehnologii in domeniu, aceasta devine singura solutie ecologica, curata si sigura.

Aparatul ZN1002 este folosit in 2 situatii: Protejeaza si Alunga. Pentru a proteja spatiul dvs., aparatul trebuie sa functioneze 24/24h.    

Eficienta aparatului este de lunga durata, dupa o perioada de functionare de cateva luni, daunatorii vor ocoli zona protejata de ultrasunete/ unde electraomagnetice, instinctual.

Daca soarecii, sobolanii sunt deja in spatiu dvs., aparatul este eficient pentru Alugarea lor.

Inainte de a pune in functiune aparatul, spatiul (zona afectata) trebuie igenizat, sa nu existe urme de excremente, hrana, apa sau gunoi.

Mentineti  aparatul in functiune 24/24 h. 

Daunatorii vor fi afectati imediat de prezenta ultrasunetelor /si a undelor electomagnetice. In primele zile veti observa o activitate mai intesna a daunatorilor, lucru care poate sa dureze cateva saptamani.

Dupa 5-6 saptamani, animalele, ouale si larvele ar trebui sa dispara. In toata aceasta perioada mentineti zona afectata curata. 

Aparatul trebuie sa functioneze 1 an pentru a nu se intrerupe efectul.

 

Cum se foloseste:

    * Aparatul electronic ZN1002 protejeaza spatiile de locuit, alunga soareci, sobolani si  insecte taratoare, el este proiectat pentru a fi folosit in interior.

     * Este important sa nu asezati aparatul pe covor sau in spatele obiectelor de mobilier, acestea limiteaza eficienta aparatului.

      * Ultrasunetele si /sau undele electromagnetice emit imediat ce ati pus aparatul in functiune.

       * Protejeaza 150 mp

     * Important este ca inainte de aplasarea aparatului, zona afectata sa fie curatata (miros), sa nu existe hrana, apa sau gunoi in zona respectiva.

Aparatul functioneaza la o sursa de alimentare de 220V, cu led luminos pentru controlul functionarii.

Aparatul ZN1002 nu trebuie folosit impreuna cu alte masuri complementare, exemplu otravuri. Otravurile atrag daunatorii, aparatul ii alunga pe acestia.

Pentru suprafete mai mari este recomandat montarea mai multor aparate, acestea pot fi puse in colturi diferite ale incaperii.

          

Amplasare:

 - Poate fi montat in locuri in care exista sursa de electricitate, cum ar fi: locuinte , poduri, mansarde, depozite de alimente etc.


Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V / 50Hz

Aria de acoperire: 150 mp

Tip de actiune: ultrasunete si unde electromagnetice

Lumina ambientala

Consum: 1 W

 

Alte informatii: 

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Pestmaster

Model: ZN1002

Cod produs: 000003

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Pestmaster ZN1002 - Aparat cu ultrasunete si unde elecromagnetice impotriva soarecilor, sobolanilor si a alor insecte taratoare. se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Pestmaster ZN1002 - Aparat cu ultrasunete si unde elecromagnetice impotriva soarecilor, sobolanilor si a alor insecte taratoare. ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Pestmaster ZN1002 - Aparat cu ultrasunete si unde elecromagnetice impotriva soarecilor, sobolanilor si a alor insecte taratoare. sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!