Anti-pasari (Lungime 1 m) CP 704


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

53,20 RON cu TVA

Anti-pasari (Lungime 1 m) CP 704

Anti-pasari (Kit anti porumbei CP 704)

Descriere:

Este un sistem inovator anti-porumbei conceput sa previna formarea de cuiburi si depunerea de materiale corozive (excremente) fara a provoca daune fizice pasarilor, impiedica asezarea porumbeilor in zona protejata. Flexibilitatea tijelor transforma acest dispozitiv intr-un sistem de protectie anti - porumbei, fara a-i rani.

Tijele sunt fabricate din otel inoxidabil si baza din policarbonat pentru a evita deteriorarea provocata de razele ultraviolete si de conditiile atmosferice. Baza din policarbonat are o latime de 45mm, varfurile din otel inoxidabil sunt de 1mm grosime, asezate in patru randuri extra lat, inaltimea varfurilor este de 130mm, iar deschiderea fiecarui element acopera 265mm. Distanta la baza dintre spicuri este de 20mm( 96 varfuri/ ml).


Instalare si functionare:

In functie de zona pe care doriti sa o protejati se poate monta cu silicon sau adeziv de fixare Birdy, este necesara curatarea in prealabil a suprafetei unde se monteaza kit-ul.

Distanta dintre spicuri fiind foarte mica este cel mai eficient model contra pasarilor de talie mica( vrabii).

 

Alte specificatii:

Model: Kit anti pasari CP 704

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

 

 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Anti-pasari (Lungime 1 m) CP 704 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Anti-pasari (Lungime 1 m) CP 704 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Anti-pasari (Lungime 1 m) CP 704 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!