Aparat anti insecte Biometrixx S100 (conectare USB) - acopera aprox. 20 mp


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

72,58 RON cu TVA

Aparat anti insecte Biometrixx S100 (conectare USB) - acopera aprox. 20 mp

Biometrixx S100 - Distrugator de insecte portabil, ideal pentru pescari, drumetii, camping( acopera aprox. 20 mp)

 

 

Cum functioneaza: 

Biometrixx S100 va distruge insectele zburatoare mici (tantari, musculite) din aria de acoperire, fara chimicale. Acest aparat anti tantari este mobil, complet independent datorita alimentarii cu baterii sau via USB.

Insectele zburatoare de mici dimensiuni sunt atrase de lumina ultravioleta (UV) a LED-urilor. In drumul lor catre lumina UV, insectele ating grila metalica interioara incarcata electric, aceasta distrugandu-le rapid si igienic. Apoi ele cad in recipientul din partea de jos a aparatului, ce va putea fi ulterior curatat. 

Aparatul este destinat exclusiv pentru uz personal (si nu profesional/ industrial).

 

Instalare:

Pentru o eficienta maxima, este recomandat ca aparatul sa se monteze in centrul camerei, suspendat, astfel incat radiatia lampi UV sa acopere o suprafata maxima. Poate fi montat si in alte locuri din camera, cu conditia sa ii asigurati o baza stabila. 

Recomandam pozitionarea aparatului la o inaltime de 1.5 - 2 m, aceasta fiind inaltimea la care insectele zboara. 

Aparatul anti insecte se alimenteaza cu 4 baterii de 1,5V de tip AA, sau cu 4 baterii reincarcabile de 1.2V NuMh Mignon (AA). Acest dispozitiv anti insecte poate functiona si cu ajutorul portului USB, atunci cand bateriile sunt scoase din aparat. 

Pentru a porni aparatul, deplasati butonul pe modul "USB" atunci cand aparatul este conectat la o sursa de alimentare sau pe modul " Batteries" atunci cand doriti utilizarea aparatului cu ajutorul bateriilor. 

Puteti folosi aparatul pe toata durata anului. Recomandam sa il instalati intr-un loc ferit de lumina (nu pozitionati aparatul in dreptul usilor si ferestrelor sau sub lampi si lustre), intrucat eficienta aparatului va fi afectata.

 

Aplicabilitate:

Fiind alimentat cu baterii, este ideal pentru a fi luat la pescuit, in drumetii, in camping. Va poate proteja zona cortului, a gratarului sau a taberei dvs. impotriva tantarilor, mustelor, albinelor sau altor insecte ce va pot afecta buna dispozitie.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare:  4 x 1.5V baterii clasice tip AA/R6

                   4 x 1.2V baterii reincarcabile tip AA 

                   USB (cablu USB inclus in pachet)

Lampa: 4 x UV-LED

Consum: < 1.5 Watt

Durata de viata a bateriei: aprox. 16 ore de utilizare continua

Suprafata acoperita: ~ 20mp in interior.

Dimensiuni: 19 x 10 cm

Greutate: ~ 350 grame

 

Alte specificatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs: in Germania

Model: Biometrixx S100

Cod produs: 500042

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului).Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat anti insecte Biometrixx S100 (conectare USB) - acopera aprox. 20 mp se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat anti insecte Biometrixx S100 (conectare USB) - acopera aprox. 20 mp ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat anti insecte Biometrixx S100 (conectare USB) - acopera aprox. 20 mp sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!