Aparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci R-301 - 500 mp


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

270,87 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci R-301 - 500 mp

Radarcan R-301 - Aparat cu ultrasunete anti soareci, sobolani, lilieci, gandaci
 
 
Cum functioneaza: 
 
Aparatul este dotat cu doua boxe speciale, capabile sa redea ultrasunete, ce afecteaza sistemul nervos central al rozatoarelor precum soareci si sobolani.
In cazul liliecilor, aparatul bruiaza ultrasunetele emise de ei, dezorientandu-i. Liliecii fiind aproape orbi, emit ultrasunete pentru a se ghida. Ultrasunetele emise se lovesc de obiectele din jur, si se intorc inapoi la liliac. Radarca R-301 practic va bruia acest sistem de orientare a liliecilor, determinandu-i sa nu patrunda in suprafata acoperita de aparat.
 
Acest aparat cu ultrasunete este destinat atat uzului interior, cat si exterior.  Poate acoperi o suprafata de pana la 500 mp la interior si pana la 100 mp la exterior. Chiar daca poate fi utilizat si la exterior, nu permiteti apei sa patrunda in aparat sau in adaptorul de 220V.
 
Aparatul porneste imediat ce a fost conectat la o priza de 220V, fara alte setari, fara substante toxice sau consumabile.
 
 
Aplicabilitate:
 
Se poate folosi in: case, apartamente, scoli si gradinite, spatii comerciale, hale industriale, spitale, etc.
Nu produse fum, nu foloseste substante toxice, nu degaja mirosuri neplacute. Intrucat ultrasunete nu pot fi auzite de oameni sau animalele de companie, aparatul poate fi folosit inclusiv noapte, fara grija de a deranja vecinii.
 
 
Specificatii:
 
Alimentare: 220-230V / 50Hz
 
Suprafata acoperita interior: 500 mp
 
Suprafata acoperita exterior: 100 mp
 
Consum: circa 8 W
 
Unghi de propagare: 140°
 
 
Alte informatii:
 

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Producator: Radarcan

Tara de origine: Spania

Model: R-301

Cod produs: 100004

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h oriunde in tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complex comercial SIR, stand P35, blvd. Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

 

Observatii:

Soarecii sunt o specie cosmopolitana si concureaza cu omul pentru spatiu si alimentatie.

Sobolanii sunt capabili sa se reproduca de la varsta de 3 luni, perioada de gestatie este de 21 de zile si se pot naste intre 6 si 12 pui. O femela se poate reproduce de cel putin 4-5 ori pe an. Din fericire au si un procentaj foarte mare de deces natural provocat de pasari de prada, vulpi, dihori, serpi etc, dar totusi procentajul de supravietuire este alarmant.

Un grup de sobolani are un singur lider. Acesta are mai multe femele si mai multi masculi de rang inferior. Obiceiul lor de zi cu zi este rosul. Incisivii lor cresc continuu (8-12 cm pe an). Sunt capabili de a consuma in medie 10% din greutatea lor in fiecare zi.

Ca omnivor are un gust foarte bine dezvoltat, pentru a distinge chiar si cel mai mic ingredient al unei mese preparate, de aceea face ca acesta sa se fereasca de raticide. Atunci cand este  vorba de un preparat nou pentru ei, un singur sobolan va gusta din acesta, daca el va muri ceilalti nu se vor mai apropia de preparatul respectiv, de aceea variaza metabolismul lor de viata pentru a se imuniza la otravuri.

Ei ies pe timp de noapte, cand este liniste totala, sa caute hrana. Sunt condusi de simturile lor dezvoltate: tactil, auz, miros.

 Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci R-301 - 500 mp se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci R-301 - 500 mp ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat cu ultrasunete contra sobolani, lilieci R-301 - 500 mp sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!