Aparat cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor R-131 -10 m


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

96,77 RON cu TVA

Aparat cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor R-131 -10 m

Radarcan R-131 - Aparat portabil cu ultrasunete impotriva cainilor

 

Mod de utilizare:

Aparatul emite unde ultrasonice, menite sa tina la distanta cainii agresivi, sau pentru educarea celor de companie. Ultrasunetele emise de aparat sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000Hz, pe care omul nu le poate auzi, dar cainii le vor percepe acut. 

Aparatul se alimenteaza cu o baterie de 9V. Are un buton cu 2 frecvente prestabilite. Pozitia I va emite ultrasunete pe o frecventa ce va alunga cainii agresivi, iar pozitia II va emite o frecventa mai "usoara", ce se poate folosi in dresarea cainilor de companie.

Aparatul se indreapta inspre animal si apoi se apasa butonul pe frecventa dorita, I sau II. LED-ul rosu situat langa buton se va aprinde, indicand faptul ca aparatul functioneaza in parametri normali. Cainele poate receptiona ultrasunetele pana la o distanta de 10m, in functie de auzul si varsta acestuia. 

 

Avantaje:

Foarte usor si compact, ideal pentru a fi purtat de oricine, oriunde. Va protejeaza de atacul si muscatura cainilor agresivi sau comunitari, intr-un mod simplu, si care nu pune in pericol nici viata cainelui. 

Poate fi folosit de asemenea si in educarea cainilor domestici, si dezobisnuirea acestora de anumite obiceiuri, cum ar fi devastarea gradinilor, roaderea papucilor, latratul excesiv, etc. 

Constructie robusta, materiale calitative, ergonomie sporita. Poate fi purtat de doamne si domnisoare, copii, batrani, postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipele de interventie rapide, etc.

Pentru ca oamenii nu pot auzi ultrasunetele, va puteti antrena propriul caine usor, si fara a deranja vecinii.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 1 x 9 V

Dimensiuni: 12.5 x 6 x 2.7 cm

Distanta acoperita: 10m

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Produs: in Spania

Model: R-131

Cod produs: 100027

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005

 


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor R-131 -10 m se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor R-131 -10 m ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor R-131 -10 m sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!