Aparat electric cu ultrasunete anti tantari Electric Mosquito Alarm 55649


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

16,99 RON cu TVA

Aparat electric cu ultrasunete anti tantari Electric Mosquito Alarm 55649

Aparat electric cu ultrasunete anti tantari Electric Mosquito Alarm 55649

Descriere:
Aparatul electric anti tantari Electric Mosquito Alarm este un dispozitiv destinat protectiei impotriva tantarilor, prin emiterea de ultrasunete pe o suprafata de aproximativ 20 de metri patrati.
Utilizand acest aparat inovativ preveniti intepaturile provocate de tantari, fara utilizare de chimicale.
Prin folosirea acestui aparat indepartati tantarii din diferite incaperi ale locuintei: bucatarie, dormitor, camera de zi, camera copiilor.

Cum functioneaza:
Aparatul functioneaza imediat ce a fost alimentat la o priza normala, de 230V. Boxa speciala va emite sunete de inalta frecventa, ce vor afecta sistemul nervos central al tantarului. Dumneavoastra nu veti auzi nimic, intrucat urechea umana nu percepe ultrasunetele, dar un led de pe panoul frontal al dispozitivului va indica buna functionare a acestuia.
Acesta poate fi lasat in priza pe toata perioada verii, atunci cand activitatea tantarilor este prezenta, datorita consumului mic al dispozitivului. Consumul de doar 0.5W si lipsa consumabilelor sau a altor piese de schimb asigura un randament crescut, iar raportul calitate/ pret este unul deosebit de bun.

Specificatii tehnice:
Suprafata acoperita: pana la 20 mp
Frecventa: 20-45kHz
Tensiunea de alimentare: 230V/ 50Hz
Puterea absorbita: cca. 0,5W
Clasa de protectie: II
Consum: 0.5W

Alte informatii:
Garantie persoane jurice: 12 luni
Garantie persoane fizice: 24 luni
Model: 55649
Cod produs: 190067
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 15 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat electric cu ultrasunete anti tantari Electric Mosquito Alarm 55649 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat electric cu ultrasunete anti tantari Electric Mosquito Alarm 55649 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat electric cu ultrasunete anti tantari Electric Mosquito Alarm 55649 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!