Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

89,99 RON cu TVA

Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1

 Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1

 

Descriere: 

Aparatul anti rozatoare auto Biometrixx M1 alunga rozatoarele si impiedica patrunderea acestora in compartimentul motor al masinii, evitand distrugerea cablurilor. Aparatul genereaza un sunet de inalta frecventa, imperceptibil de om, dar foarte enervant pentru jderi, soareci si sobolani, indepartandu-i din zona respectiva.

Aparatul este conceput pentru a fi amplasat in compartimentul motor al masinii, fiind alimentat la bateria masinii (12V), generand ultrasunete pulasatile, extrem de puternice, la o frecventa de 23 kHz si o putere acustica de 85 dB, cu un unghi de emisie extrem de lat, mai mare de 140 grade. Aparatul emite ultrasunete timp de o secunda la un interval de 3 secunde.

 

Instalare: 

Desi montarea aparatului este foarte simpla, recomandam instalarea acestuia intr-un service autorizat, pentru a evita deteriorari ale aparatului sau ale autovehiculului pe care se doreste a fi instalat.

Alimentarea  se face direct la bornele auto, respectand polaritatea. Prinderea aparatului se poate face cu doua suruburi (incluse in pachet) intr-un plastic mai dur, avand in vedere ca boxa sa nu fie acoperita, intrucat ultrasunetele nu patrund prin obiecte solide. Odata montat, un led de culoare rosie aflat in partea frontala a dispozitivul va indica buna functionare a acestuia. Se recomanda montarea aparatului astfel incat propagarea ultrasunetelor sa fie uniform distribuita in intreg compartimetul motor.

Atentie!  Daca rozatoarele au intrat deja in masina dvs. acestea si-au marcat teritoriul si se recomanda spalarea motorului. De asemenea se recomanda sa fie curatat si locul in care a stat parcat autoturismul pentru a indeparta mirosurile.

Specificatii tehnice:

Alimentare: 12V (baterie auto)

Consum: < 4 mA

Frecventa: 23 kHz

Presiune sonora: aprox. 85 dB

Unghi emitere: aprox. 140° 

Interval de temperaturi: - 40° la + 80° C

 

Alte specificatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs: in Germania

Model: Biometrixx M1

Cod produs: 500054

Disponibilitate: Pe stoc 

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Aparat ultrasunete anti rozatoare auto Biometrixx M1 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!