Capcana pentru insecte visepi, albine, muste, tantari, fluturi, Insect Trap 11382


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

14,99 RON cu TVA

Capcana pentru insecte visepi, albine, muste, tantari, fluturi, Insect Trap 11382

Descriere:

Capcana biologica pentru insecte zburatoare (viespi, albine, muste, tantari, fluturi) deosebit de eficienta utilizabila atat in aer liber, cat si in apropierea caselor , cladirilor, teraselor.

Mod de utilizare:
Turnati in rezervor un lichid dulce (bere,apa zaharisita, racoritoare), acestea atragand in mod irezistibil insectele zburatoare, dupa care agatati capcana oriunde in aer liber. Utilizarea nu necisita nici un fel de competenta. La intervale de timp improspatati lichidul si eliminati

Alte informatii :
Model: Capcana insecte
Cod produs: 190069
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 15 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Capcana pentru insecte visepi, albine, muste, tantari, fluturi, Insect Trap 11382 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Capcana pentru insecte visepi, albine, muste, tantari, fluturi, Insect Trap 11382 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Capcana pentru insecte visepi, albine, muste, tantari, fluturi, Insect Trap 11382 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!