Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor PR-500.3 - Aria de acoperire - 220 mp


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

120,75 RON cu TVA

Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor  PR-500.3 - Aria de acoperire - 220 mp

 Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor  PR-500.3 Aria de acoperire- 220mp

 

             * Solutie  Ecologica & Eficienta 

             * Protejeaza o suprafata de 220mp

             * Fara Chimicale! Fara Substante Toxice!

 

Cum functioneaza:

Aparatul electronic Pest X Repel PR500.3, emite ultrasunete si unde electromagnetice agresive in intervalul 15 KHZ-36KHZ, la o intensitate a sunetului foarte mare, care alunga daunatorii departe de zona acoperita, intr-un mod ecologic si eficient.

Aparatul transmite contiunuu intr-o succesiune de impulsuri, unde electromagnetice, aceste unde vor parcurge intreaga instalatie electrica a casei, vor creea un camp electromagnetic care va  afecta sistemul nervos al daunatorilor.

Rozatoarele (soareci, sobolani) au un sistem auditiv foarte sensibil, percep undele ca un semnal puternic ascutit de primejdie si de pericol.

 

Important  

Undele electromagnetice emise, nu sunt in raza audibila a oamenilor, prin urmare nu au nici un fel de efect care ar dauna acestora.

Deasemenea, undele electromagnetice nu afecteaza animalele de companie.

Este o protectie  eficienta si recomandata pentru adulti cat si pentru copii.

Folosind o noua tehnologie, aceasta devine unica solutie ecologica, curata si sigura.

Aparatul electronic Pest X Repel PR500.3 este folosit in 2 situatii: Protejeaza si Alunga.

Eficienta acestuia este de lunga durata, dupa o perioada de cateva luni de functionare, daunatorii vor ocoli efectiv zona protejata de undele  electromagnetice. 

Pentru situatia  in care daunatorii sunt deja instalati in spatiul de locuit, aparatul este eficient pentru alungarea acestora.

Inainte de a pune in functiune aparatul, spatiul dvs. trebuie sa fie curatat de orice urma lasata de catre acestia (excremente, miros), sa nu existe sursa de hrana, apa sau gunoi.

Mentineti aparatul in functiune 24 din 24 h.

Rozatoarele (soareci, sobolani) sunt afectate imediat de prezenta undelor electromagnetice, in primele zile veti observa o activitate mai intensa  a acstora, lucru care poate dura cateva saptamani.

Ouale si larvele nu sunt afectate de undele electromagnetice. Dupa 5-6 saptamani animalele, ouale si larvele ar trebui sa dispara.  

In toata aceasta perioada, mentineti zona afectata, curata.

Aparatul trebuie sa functioneze 1 an pentru a nu se intrerupe efectul.


Cum se foloseste:

       * Aparatul protejeaza spatiile de locuit, alunga soareci, sobolani, reduce si  aparitia de insecte taratoare - gandaci, furnici, paianjani.

       * Undele electromagnetice sunt emise imediat ce ati pus aparatul in functiune.

       * Protejeaza  220 mp.

      * Important este ca inainte de amplasare sa curatati zona afectata de miros, excremente ale daunatorilor, sa nu existe sursa de hrana.  

 

Moduri de operare

Mod 1( 20 - 36 kHZ):
Mutati in jos comutatorul din dreapta - aparatul emite pulsuri electromagnetice si unde ultrasonice de inalta frecventa, acestea nu sunt percepute de oameni si animale.

Mod 2( 15 - 36 kHZ): Mutati in sus comutatorul din dreapta - aparatul emite ultrasunete si unde electromagnetice cu frecventa redusa, acestea sunt auzite de om si animale. Acest mod este potrivit pentru locurile care nu sunt locuite de oameni.

Flash lampa: Exista unitati suplimentare intrarii in vigoare impotriva rozatoarelor si a insectelor. Mutati comutatorul din stanga sus pentru a porni lampa flash. Mutati comutatorul stanga jos pentru a opri lampa flash.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V/50Hz

Consum de energie: 7 W

Aria de acoperire: 220 mp 

Frecvente de operare: Mod1 = 20 - 36 kHZ

                               Mod 2 = 15 - 36 kHZ

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs: in Bulgaria

Model: PR-500.3

Cod produs: 110003

Disponibilitate: Pe stoc 

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor PR-500.3 - Aria de acoperire - 220 mp se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor PR-500.3 - Aria de acoperire - 220 mp ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor PR-500.3 - Aria de acoperire - 220 mp sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!