Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor PR-500.3 - COMBATEREA pe 220 mp


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

120,75 RON cu TVA

Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor  PR-500.3 - COMBATEREA pe 220 mp

 Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor  PR-500.3 - COMBATEREA pe 220 mp

 

Cum functioneaza:


Aparatul foloseste un efect combinat al ultrasunetelor, undelor electromagnetice si o lampa flash pentru a obtine eficienta maxima in lupta impotriva inamicilor. Ultrasunetele si
lampa flash ataca atunci cand rozatoarele sunt in afara adaposturilor. Impulsuri electromagnetice raspandite prin cablurile electrice afecteaza  atunci cand rozatoarele sunt in adaposturile lor. Aceste lucruri afecteaza functiile lor vitale si provoaca panica printre ei.

Rozatoarele inceteaza sa se hraneasca si sa se multiplice si in cele din urma parasesc zona. Forma si frecventa impulsurilor generate este in continua schimbare, pentru a evita obisnuinta rozatoarelor. Aparatul reduce si aparitia de insecte daunatoare - furnici, gandaci, paianjeni.

 

Instructiuni de utilizare:

Conectati aparatul la sursa de alimentare 220V. Indicatoarele luminoase (blitz alternativ), indica buna functionare. Se alege una din cele trei moduri. Pentru a obtine efectul maxim permiteti unitatii sa functioneze continuu. Protejati aparatul de apa si de lumina soarelui.

Moduri de operare

 Mod 1(
20 - 36 kHZ): Mutati in jos comutatorul din dreapta - aparatul emite pulsuri electromagnetice si unde ultrasonice de inalta frecventa, acestea nu sunt percepute de oameni si animale.

 Mod 2( 15 - 36 kHZ): Mutati in sus comutatorul din dreapta - aparatul emite ultrasunete si unde electromagnetice cu frecventa redusa, acestea sunt auzite de om si animale. Acest mod este potrivit pentru locurile care nu sunt locuite de oameni.

Flash lampa: Exista unitati suplimentare intrarii in vigoare impotriva rozatoarelor si a insectelor. Mutati comutatorul din stanga sus pentru a porni lampa flash. Mutati comutatorul stanga jos pentru a opri lampa flash.


Impactul preconizat:

Efectul initial al operatiunii are loc dupa 10-12 zile. In aceasta perioada, veti observa, probabil, ca activitatea a crescut la rozatoare. Acest lucru este normal - sub influenta impulsurilor electromagnetice si ultrasunetelor, rozatoarele parasesc adaposturile lor si, ulterior, sediul. Apoi rozatoarele dispar aproape in intregime.

 

ATENTIE

Nu puneti bariere in calea aparatului - aceasta reduce semnificativ efectul.

Prezenta de obiecte moi in camera (tapiterie, covoare, etc.), scade cu 30-50% din eficienta aparatului. In acest caz, este necesar sa se puna inca un alt dispozitiv in camera.

Nu folositi extensie (prelungitor) - acest lucru reduce eficienta dispozitivului.

 

Specificatii tehnice:

Alimentare: 220V/50Hz

Consum de energie: 7 W

Aria de acoperire: 220 mp 

Frecvente de operare: Mod1 = 20 - 36 kHZ

                                Mod 2 = 15 - 36 kHZ

 

Alte informatii:

Garantie persoane fizice: 24 luni

Garantie persoane juridice: 12 luni

Produs: in Bulgaria

Model: PR-500.3

Cod produs: 110003

Disponibilitate: Pe stoc 

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor PR-500.3 - COMBATEREA pe 220 mp se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor PR-500.3 - COMBATEREA pe 220 mp ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Dispozitiv electronic impotriva rozatoarelor PR-500.3 - COMBATEREA pe 220 mp sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!