Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM( 5 Kg)


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

60,57 RON cu TVA

Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM( 5 Kg)

Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM( 5 Kg)

 

Descriere:
Recomandat pentru amenajarea si intretinerea tuturor tipurilor de gazon, ingrasamantul organic granulat (sistemul MINIGRAN ®) cu aport de minerale cu descarcare lenta pentru 100 de zile -este ideal pentru o fertilizare de baza, de indreptare si de intretinere a peluzei pe toata durata anului. Datorita actiunii delicate a ingrasamantului, rezulta o crestere ferma a ierbii, cu radacini puternice si o culoare verde inchis.  
Materiile organice sunt transformate in humus de viata microbiana. Humusul amelioreaza structura si capacitatea de retinere a apei in sol stimuland inradacinarea si viata microbiana, astfel elementele nutritive vor fi mai bine retinute. Se uda bine pe timp secetos, pentru a stimula viata microbiana.

Mod de utilizare:
Perioada de aplicare Martie-Aprilie-Mai-Iunie-Iulie-August-Septembrie. Pentru a obtine cel mai bun rezultat, imprastiati fertilizantul primavara si toamna.
Fertilizantul organic ofera gazonului, in tot cursul anului, toate elementele nutritive necesare unei cresteri continue, cu radacini solide si o culoare verde profund.
Datorita sistemului unic MINIGRAN, fertilizantul DCM pentru peluza este usor si agreabil de utilizat si nu este eliminat in timpul tunderii peluzei.
Fara sa contina praf, se imprastie de o maniera curata si fara miros, iar repartitia omogena garanteaza o crestere egala a ierbii si un rezultat superb.
In pamant, materiile organice ale fertilizantului DCM pentru peluza sunt transformate de bacterii in humus (pamant fertil). Astfel, structura, aerarea si viata microbiana a solului sunt imbunatatite, usurand inradacinarea ierbii.
Cu sistemul MINIGRAN oferiti peluzei dumneavoastra toate avantajele unui fertilizant organic, fertilizand solul de o maniera curata si sigura.

Doza indicata:
Cantitatea de 5kg este suficienta pentru a trata o suprafata de 50mp.
In cazul unei cresteri rapide a buruienilor, repetati aplicarea dupa cateva zile.

Indicatii: Utilizati-l dupa ce ati tuns peluza sau chiar in momentul in care amenajati peluza, inainte de a semana semintele.

Alte informatii:
Produs: in  Belgia
Mod de ambalare: sac 5kg
Model: Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM
Cod produs: 160029
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 20 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM( 5 Kg) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM( 5 Kg) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Fertilizant pentru gazon NPK 8-6-7+3 MgO DCM( 5 Kg) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!