Gel impotriva gandacilor de bucatarie Foval


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

25,15 RON cu TVA

Gel impotriva gandacilor de bucatarie Foval

Foval - solutie eficienta anti gandaci de bucatarie

 

CARACTERISTICI:

Este un produs destinat distrugerii gandacilor si altor insecte taratoare ce va pot invada casa. Este recomandat de institutii de cercetare in domeniul combaterii daunatorilor (gandaci de bucatarie), recunoscute la nivel mondial.

Foval insecticid gel combate gandacii din speciile Blatella germanica (Gandacul rosu de bucatarie), Blatta orientalis (Gandacul negru de bucatarie), Periplaneta americana (Gandacul american) si gandacul de mobila (Supella longipalpa).

FOVAL GEL Gandaci este usor de utilizat, se aplica cu precizie datorita modului de ambalare (seringa). Este apetisant si cu o putere mare de atractie, garantand astfel o eficienta maxima in combaterea gandacilor de bucatarie.

Produsul poate fi utilizat pentru controlul daunatorilor in locuinte, cinematografe, scoli, spitale, baraci, baruri, restaurante, hoteluri, campinguri, trenuri, nave, avioane, depozite, industrie, in general, industria alimentara.

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE:

Inspectati cu atentie inainte de aplicare, pentru a verifica starea de infestare si identificati locurile in care sunt prezenti daunatorii.

Tratati local, in locurile unde daunatorii sunt prezenti mai precis in locuri greu accesibile cum ar fi: in interiorul aparatelor de uz casnic si a aparatelor electronice( frigindere, aragaze, masini de spalat rufe, calculatoare, CD playere, instalatii electrice), in locuri calde si umede( bai, bucatarii, chiuvete, conducte de apa, cuptoare, puncte de colectare a deseurilor etc.) precum si in locuri intunecate, unde sunt crapaturi in perete sau in podea.

DOZE:

 Impotriva daunatorilor din speciile:

-Blattella germanica si Supella longipalpa, se aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, maxim 0,04gr. (diametrul unei picaturi este de aproximativ 4mm) 1-4 picaturi.

-Blatta orientalis si Periplaneta americana, se aplica in functie de gradul de infestare: picaturi de gel, de maxim 0,04gr.( diametrul unei picaturi este de aproximativ 4mm) 2-6 picaturi.

Primii gandaci mor in urmatoarele ore de la ingestie care, pe cat posibil, vor trebui lasati in acelasi loc, deoarece speciile de gandaci se hranesc cu excrementele semenilor sau cu cadravele celor morti creand astfel un efect de "cascada" care extinde activitatea produsului FOVAL GEL Gandaci. In conditiile normale actiunea produsului dureaza aproximativ 3 luni.

Acolo unde avem un nivel ridicat de infestare, recomandam repetarea tratamentului la 1-2 saptamani.


AVERTISMENTE:

Nu contaminati alimentele, bauturile precum si alte recipiente in timpul utilizarii.

Nu tratati suprafetele absorbante cum ar fi covoare sau alte materiale textile astfel incat produsul ar putea fi absorbit.

Nu lasati produsul la indemana copiilor.

A se folosi doar pentru combaterea daunatorilor.

Dupa utilizare, spalati-va mainile.

A se feri de alimente, bauturi si furaje.

 

Alte informatii:

Mod de ambalare: Seringa

Gramaj: 5 g

Model: Foval Gel Gandaci

Cod produs: 200002

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Gel impotriva gandacilor de bucatarie Foval se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Gel impotriva gandacilor de bucatarie Foval ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Gel impotriva gandacilor de bucatarie Foval sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!