Granule anti melci (1 000 ml) - REP 46


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

28,39 RON cu TVA

Granule anti melci (1 000 ml) - REP 46

 Granule impotriva melcilor - REP 46
 
 
Descriere:
 
Granule impotriva melcilor, de filosilicat de magneziu hidratat, ce creeaza o bariera naturala pentru melci si limacsi (melci fara cochilie). Specia de gasteropode din care fac parte melcii si limcasii (melcii fara cochilie) produce o secretie lipicioasa care le permite acestora sa se miste.
 
Cum functioneaza:
 
Aceste granule impotriva melcilor actioneaza in felul urmator: absorb rapid secretia lasata de melci, blocand astfel miscarea lor, si impiedica sa traverseze bariera creata de granule. Produsul este complet natural si nu contine substante chimice sau daunatoare pentru plante, animale si/ sau culturi. Aceste granule se pot aplica atat in ghivecele cu plante, cat si in gradina, livezi sau culturi.
 

Instructiuni de folosire:

Raspanditi produsul pe marginea ghivecelor sau plantelor, creand astfel o bariera groasa de cativa centimetri.

Mod de folosire:

Raspanditi produsul in jurul suprafetei pe care doriti sa o protejati, creand o bariera groasa de cativa centimetri.

Atentionari:

Tineti produsul la distanta de copii si animale domestice. Nu folositi produsul decat pentru scopul pentru care a fost creat. Fiind un produs din substante pulbere, evitati contactul cu ochii si cu caile respiratorii. Pastrati produsul in ambalajul original, bine inchis, in locuri aerisite, uscate si ferite de razele soarelui. Nu-l tineti langa alimente. Ploaia si/ sau irigatiile pot reduce temporar eficacitatea produsului, care imediat cum se usuca, revine la proprietatiile sale.

Alte informatii :

Produs: in Italia

Dozaj : 1000 ml

Model: REP 46

Cod produs: 920011

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Granule anti melci (1 000 ml) - REP 46 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Granule anti melci (1 000 ml) - REP 46 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Granule anti melci (1 000 ml) - REP 46 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!