Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 4kg


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

54,99 RON cu TVA

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 4kg

Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 4kg
 
 
Descriere:
Ideal pentru toate tipurile de gazon, ingrasamantul are in componenta elemente minerale ce au fost selectionate in cantitati si varietati pentru a stimula cresterea si dezvoltarea rapida a gazonului, pentru sanatatea acestuia dar si ofera o culoare verde-intens gazonului.
Folosirea ingrasamantului stimuleaza gazonul sa fie dens si puternic inradacinat, previne cresterea muschiului, asigura o culoare verde intensa gazonului.

 
Mod de utilizare:
Pentru spatii verzi: se recomanda sa-l utilizati doar o data sau de doua ori in timpul sezonului. Ingrasamantul trebuie distribuit uniform pe toata suprafata. Se foloseste in lunile aprilie, mai, iunie, inainte de semanat, folosind 150gr/ m2. Urmatorul tratament fertilizant poate fi efectuat dupa 3 luni, utilizant ingrasamantul adecvat sezonului.
Pentru gazon: se recomanda sa distribuiti ingrasamantul uniform pe toata suprafata gazonului, de preferinta cu utilizarea masinii de semanat si dupa taierea ierbii. O doza unica de 20-35gr/m2 trebuie utilizata in timpul unei perioade din martie pana la sfarsitul lunii iunie, mentinand un interval de 3 luni intre tratamente. Este recomandat sa faceti fertilizarea de doua ori in timpul sezonului, in martie/ aprilie si din nou in luna iunie.
Umiditatea solului va imbunatati efectul ingrasamantului si aspectul gazonului.
Se utilizeaza in lunile martie, aprilie, mai, iunie.


Compozitie:
Ingrasamantul contine:  Azot, Fosfor.

 
Alte informatii :
Ambalaj: punga de 4kg
Model: Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile
Cod produs: 460061
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 15 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 4kg se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 4kg ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Ingrasamant specializat granulat Florovit pentru gazon cu efect prelungit 100zile 4kg sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!