Insecticid universal impotriva insectelor taratoare - FASTMETRIN 750ml


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

14,39 RON cu TVA

Insecticid universal impotriva insectelor taratoare - FASTMETRIN 750ml

Noul insecticid gata de utilizare Fastmetrin

Produsul de la Pestmaster este un insecticid universal cu formula gata de utilizare, destinat combaterii insectelor taratoare.

Mod de utilizare:


Insecticidul Fastmetrin se aplica prin pulverizare, produsul actioneaza imediat prin contactul insectelor cu particulele din pulverizare si are efect puternic.
Cuiburile de daunatori, toate locurile infestate, de circulatie si suspecte de frecventare precum si zonele din imediata apropiere a acestora, se vor pulveriza pentru a elimina insectele taratoare.
Pesoanele cu deficiente respiratorii sau copii nu au voie sa aplice solutia insecticida sau sa fie prezenti la operatia de dezinsectie. Dupa terminare dezinsectiei, este recomandat ca spatiul respectiv sa fie inchis 1-2 ore, dupa care se poate aerisi si intra. In cazul copiilor si al persoanelor cu deficiente respiratorii este recomandat ca accesul in spatiile dezinfectate sa fie permis numai dupa o suficienta aerisire. Fiind un produs moderat toxic, se va pastra in locuri sigure, unde accesul copiilor si altor persoane neavizate este interzis.

Domenii de utilizare:


Produsul Fastmetrin cu profilaxie sanitar-umana, cu spectru larg de actiune insecticida pentru dezinsectia locurilor infestate de insectele taratoare, precum: purici, gandaci de bucatarie, gandaci de Colorado, mustele, tantari, moliile, termitele, furnicile, plosnitele etc.
Insecticidul se poate folosi in diferite spatii (spatiile comerciale, pensiuni/hoteluri, spatii publice, locuinte etc).

Eficacitate:


Insecticidul are un efect de durata indelungata, 90 de zile, iar acest timp poate creste in functie de tipul suprafetei si a spatiului tratat.

Continut in substanta activa:


- Cypermethrin 0.3%
- Piperonil butoxid 0.2%

Precautii:


- Inainte de utilizarea produsului cititi si respectati instructiunile scrise pe eticheta de pe ambalajul produsului;
- Avand o toxicitate moderata fata de oameni (Grupa a III-a), la manipularea produslui si la aplicarea solutiei insecticide se va evita contactul cu ochii si pielea;
- Se evita inhalarea aerosolilor formati la pulverizarea solutiei insecticide;
- Se va evita contactul cu gura;
- Se recomanda sa nu se fumeze;
- Sa nu se consume bauturi alcoolice;
- Sa nu se manace in timpul efectuarii dezinsectiei.

Alte informatii:


Zona utilizare: interior
Utilizatori: Profesionisti/ uz casnic
Model: FASTMETRIN - insecticid
Gramaj: 750 ml
Cod produs: 000064
Producator: PESTMASTER
Valabilitate: 1 an de la data fabricarii

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 RON

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Insecticid universal impotriva insectelor taratoare - FASTMETRIN 750ml se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Insecticid universal impotriva insectelor taratoare - FASTMETRIN 750ml ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Insecticid universal impotriva insectelor taratoare - FASTMETRIN 750ml sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!