Isokat Mini pentru priza - 20 mp


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

43,45 RON cu TVA

Isokat Mini pentru priza - 20 mp

 Isokat Mini pentru priza - 20 mp

 

Descriere:

Isokat Mini este un aparat anti insecte ce foloseste lumina ultravioleta pentru a atrage insectele zburatoare precum muste, tantari, molii; si un grilaj metalic aflat sub tensiune pentru electrocutarea instantanee a insectelor. Lumina ultravioleta atrage insectele zburatoare pe o raza de aproximativ 20 mp la interior.

Aparatul impotriva insectelor prezinta un mini-tub fluorescent, lumina emisa de acesta atragand insectele zburatoare si electrocutandu-le cu ajutorul grilajului aflat sub o tensiune de 500-550 V.

Este ideal pentru eliminarea mustelor si tantarilor din camera dumneavoastra. Dispozitivul este de culoare albastra, cu dimensiuni reduse, acesta functionand foarte eficient in locuri in care lumina nu este de o intensitate foarte mare. Consumul aparatului este insesizabil, acesta fiind doar de 1 W.


Instalare si functionare:

Aparatul impotriva insectelor se poate conecta la orice priza de 220 V, iar mini tubul fluorescent UV se va aprinde, indicand astfel buna functionare a produsului. Insectele vor fi atrase imediat de lumina ultravioleta, iar la contactul cu grilajul metalic aflat sub tensiune, vor fi electrocutate.

Distrugatorul de insecte vine insotit de o pensula speciala, cu ajutorul careia aparatul se va curata periodic de praf si mizerie, acestea putand influenta eficienta luminii si gradul de distrugere a insectelor.

Se recomanda sa instalati aparatul anti-insecte intr-un loc relativ intunecat, acesta nu se aseaza in lumina directa a soarelui deoarece aceasta atenueaza radiatia din aparat. Aparatul poate fi folosit continuu pe toata durata anului.

Nu necesita cablu, nu necesita suspendare, nu provoaca iritatii cauzate de lumina!

 

Specificatii tehnice:
 
Alimentare: 230V - 50Hz
 
Arie de actiune: 20 mp
 
Consum: 1 W
 
Clasa de protectie:II

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Produs: in Germania

Model: isokat mini priza

Cod produs: 500018

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005Observatii:
In lume exista aproximativ 3.500 de specii de tantari. La unele specii femelele se hranesc cu sange uman, fapt ce duce la raspandirea a numeroase boli ce afecteaza milioane de oameni anual. Din fericire exista mijloace prin care tantarii pot fi alungati. Unul dintre aceste mijloace prevede eliminarea sursei de apa statuta din jurul casei sau a gradinii.


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Isokat Mini pentru priza - 20 mp se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Isokat Mini pentru priza - 20 mp ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Isokat Mini pentru priza - 20 mp sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!