Lipici nontoxic pentru soareci BIO-GLUE 135gr


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

8,94 RON cu TVA

Lipici nontoxic pentru soareci BIO-GLUE 135gr

Lipici pentru soareci nontoxic BIO-GLUE 135gr

Descriere:
BIO-GLUE este un lipici pentru soareci destinat pregatirii capcanelor adezive utilizate in profilaxia sanitar umana si agricultura. Este incolor, inodor, nu este inflamabil si isi mentine in timp caracteristicile de adeziv. Este rezistent la umiditate si apa, nu prezinta pericol pentru mediu.

Mod de utilizare:
Lipiciul se aplica pe un suport de lemn, plastic, hartie sau carton la distanta de 4-5 cm intre ele. Lipiciul se va intinde si va acoperi integral suportul fiind gata pentru a fi folosit, in maxim o jumatate de ora. Cantitatea de lipici folosita depinde de dimensiunea capturii. In centrul capcanei se poate utiliza momeala conform necesitatilor. Capcana astfel pregatita se amplaseaza in locurile frecventate de rozatoare. Dupa utilizare se arunca capcana la gunoi. Rezidurile de lipici se indeparteaza cu benzina.
 
Contraindicatii:
A nu se lasa la indemana copiilor!
A se respecta data expirarii produsului inscriptionat pe ambalaj. Produsul este valabil 6 luni de la deschiderea tubului.
 
Alte informatii :
Categoria de utilizatori: non-profesionali(populatie)
Conditii de pastrare: in ambalajul intact la loc uscat
Dozaj: 135 gr
Model: BIO-GLUE lipici
Cod produs: 210009
Disponibilitate: Pe stoc
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Taxa transport: 15 LEI
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Lipici nontoxic pentru soareci BIO-GLUE 135gr se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Lipici nontoxic pentru soareci BIO-GLUE 135gr ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Lipici nontoxic pentru soareci BIO-GLUE 135gr sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!