Mini aspirator de insecte


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

45,17 RON cu TVA

Mini aspirator de insecte

 Mini aspirator de insecte

 

Descriere:

O metoda moderna si igienica de a scapa de insectele nedorite, fara a fi nevoie sa intrati in contact cu ele. Aspiratorul este format din 2 piese. Pentru a pune in functiune aparatul, scoateti capacul de la baza aspiratorului, introduceti o baterie de 9 V respectand polaritatile bornelor "+" si "-" si puneti capacul inapoi. Asamblati cele 2 parti, apsati butonul negru dupa partea inferioara si puteti incepe curatenia insectelor dupa pervazuri, mobila si alte locuri greu accesibile.

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Produs: in Spania

Model: SC30M

Cod produs: 100021 

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului).Telefon magazin: 0725.311.005

 

Mustele

Mustele sunt insecte ale ordinului Diptera care poseda doar o pereche de aripi pe toraxul median, respectiv o pereche de elitre. Musca de casa este o adevarata musca si una dintre cele mai raspândite insecte.

Prezenta unei singure perechi de aripi este esentiala pentru distingerea mustelor adevarate de cele "false" sau de cele cu care sunt adesea confundate.

Unele dintre mustele adevarate, în special cele din supra-familia Hippoboscoidea au doar o pereche de aripi, neavând elitre.

Ordinul Diptera este un ordin larg, cuprinzând un numar estimat de peste 240.000 de specii de diferite varietati de insecte, desi doar aproximativ jumatate dintre acestea au fost studiate si descrise (circa 120.000 de specii) conform estimarii autorilor B. M. Wiegmann & D. K. Yeates 

Ordinul Diptera este unul dintre ordinele cele mai importante de insecte atat in termeni ecologici cat si medical, respectiv ecologic.

Dintre acestea fac parte, mustele rapitoare Asilidae, þandarii (Culicidae), sunt extrem de importante datorita rolului lor în transmiterea unor maladii asa cum sunt malaria si febra galbena.

Mustele, asemenea oamenilor, comunica prin mijloace tactile, olfactive, sonore si vizuale.

Ele transmit mesaje frecandu-si antenele una de cealalta. Ele comunica, de asemenea, producand o substanta chimica mirositoare numita feromon.

Acest miros transmite informatii celorlalti membri ai coloniei, asemanator cu felul in care oamenii primesc informatii despre hrana prin simtul mirosului.

S-ar putea sa mai existe si alte cai prin care comunica insectele, pe care insa trebuie sa le descoperim.

Mustele au corpul in intregime acoperit cu organe senzoriale ,care le permit sa fie in mod constant de alerta  pentru orice fel de primejdie.

Ultrasunetele provoaca o circulatie a aerului la frecvente inalte, ele perceptandu-le ca pericol indepartandu-le de zona respectiva.

 Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Mini aspirator de insecte se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Mini aspirator de insecte ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Mini aspirator de insecte sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!