Purificator de aer domestic Radarcan SC-201


 
Comanda acest produs in 3 secunde !

Doar introduceti numarul dvs. de telefon in campul de mai jos, noi va vom contacta imediat
iar produsul va ajunge la dvs. in 24 ore !

128,77 RON cu TVA

Purificator de aer domestic Radarcan SC-201

Purificator de aer domestic Radarcan SC-201

Descriere:

Purificatorul de aer SC-201 este conceput pentru a imbunatati calitatea aerului in case, birouri, hoteluri, restaurante, bai, bucatarii sizone in care aerul este contaminat sau vechi.

Contaminarea aerului provoaca cresterea si reproducerea bacteriilor cauzante de mirosuri neplacute, aceasta problema fiind solutionata de ionizatorul incorporat care ne permite sa beneficiem de un aer curat si proaspat.

Tehnologia avansata folosita in acest ionizator creeaza un flux de aer care circuland prin el neutralizeaza mirosurile neplacute si omoara bacteriile.In interiorul ionizatorului se gaseste un filtru metalic, care absoarbe toti contaminantii microscopici si agentii care provoaca alergii (praf, polen, virusi, bacterii).

Aparatul se pune in functiune prin simpla conectare la retea (230 V) avand un consum nesemnificativ de 1,6 W. De asemenea, aparatul este prevazut cu lampa de veghe care se poate actiona independent de starea de functionare a ionizatorului fiind dispusa cu un intrerupator.

 

Specificatii tehnice:

Acoperire: 20 mp

Alimentare: 230 V

Consum : 1,6 W

Uz: interior 

Dimensiuni : 22 x 8,2 x 5 cm

Greutate: 250 g

Ioni : 1 x 10 (6) cmc 03< 0.05ppm

 

Alte informatii:

Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Produs: in Spania

Model: SC-201

Cod produs: 100019

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara

Taxa transport: 15 LEI

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Sos. Virtutii, nr. 1, sect. 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Instrumente

echipa dezinsectie si deratizare Problema te depaseste?

Apeleaza la o echipa specializata in dezinsectie si deratizare
trimite unui prieten Trimite unui prieten
trimite prin messenger Trimite prin YM salveaza in favorite bookmarks Adauga la favorite

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Purificator de aer domestic Radarcan SC-201 se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Purificator de aer domestic Radarcan SC-201 ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Purificator de aer domestic Radarcan SC-201 sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!