Capcane adezive de soareci sobolani

Capcane adezive de soareci
Tabel:

Lipici pentru soareci sobolani Biostop

(0)
9.67 lei

Descriere:Lipiciul pentru soareci Biostop este un lipici non-toxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea soarecilor. Calitatea lui nu se deterioreaza la influenta apei sau..

Lipici pentru soareci sobolani non-toxic TOP GUM 135gr

(0)
10.98 lei

 Lipici pentru soareci, sobolani non-toxic TOP GUM 135gr Descriere:Lipiciul pentru soareci TOP GUM este destinat pregatirii capcanelor adezive utilizate in profilaxia sanitar umana si agricu..

Lipici nontoxic pentru soareci BIO-GLUE 135gr

(0)
8.94 lei

Lipici pentru soareci nontoxic BIO-GLUE 135grDescriere:BIO-GLUE este un lipici pentru soareci destinat pregatirii capcanelor adezive utilizate in profilaxia sanitar umana si agricultura. Este incolor,..

Lipici pentru soareci sobolani TOP 10 - 135gr.

(0)
6.37 lei

Descriere:Lipici utilizat pentru capturarea soarecilor, sobolanilor si soarecilor de camp. Poate fi utilizat si pentru prinderea insectelor taratoare (gandaci de bucatarie, furnici, omizi), care va po..

Lipici pentru soareci sobolani non-toxic KO TRAP 135gr

(0)
9.98 lei

Lipici pentru soareci sobolani non-toxic KO TRAP 135grDescriere:Lipiciul pentru soareci sobolani non-toxic KO TRAP este ideal pentru pregatirea capcanelor adezive.Se utilizeaza in spatii de alimentati..

Lipici pentru soareci sobolani Amia

(0)
12.57 lei

Descriere:Lipiciul pentru soareci Amia este un lipici non-toxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea soarecilor. Calitatea lui nu se deterioreaza la influenta apei sau ..

Placa adeziva soareci CAM172

(0)
4.99 lei

Placi adezive pentru capturarea soarecilor din casaDescriere:Placa adeziva contine atractant pentru capturarea si monitorizarea soarecilor, nefiind necesara utilizarea raticidelor( momeli/ otrava).Ade..

Placa adeziva capturare soareci/ sobolani CAM173

(0)
6.99 lei

Placi adezive pentru capturarea soarecilor/ sobolanilor din casa Descriere:Placa adeziva contine atractant pentru capturarea si monitorizarea rozatoarelor( soareci, sobolani), nefiind necesara ut..

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea soarecilor si gandacilor Pro Glue

(0)
2.99 lei

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea soarecilor si gandacilor Pro GlueDescriere:Capcana adeziva din carton ce contine atractant alimentar pentru capturarea si monitorizarea rozatoarelor, n..

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea rozatoarelor Glue Twin

(0)
3.49 lei

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea rozatoarelor Glue TwinDescriere:Capcana adeziva contine atractant pentru capturarea si monitorizarea rozatoarelor, nu contine si nu dezvolta substante to..

Capcana adeziva din carton cu atractant Ultra Stop

(0)
4.97 lei

Capcana adeziva din carton cu atractant Ultra Stop Descriere:Capcana din carton pe baza de adeziv aromatizat este ideala pentru capturarea si monitorizarea soarecilor, nefiind necesara utilizarea rati..

Capcana adeziva din carton cu atractant pentru rozatoare mici Topi Stop

(0)
3.96 lei

Capcana adeziva din carton cu atractant pentru rozatoare mici Topi Stop Descriere:Capcana din carton Topi Stop pe baza de adeziv aromatizat este ideala pentru capturarea si monitorizarea rozatoarelor ..

Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)