Capcane mecanice de soareci sobolani

Capcane de soareci mecanice Capcane de sobolani mecanice
Tabel:

Capcana mecanica soareci Luna 2buc/ set

(0)
12.99 lei

Capcana mecanica din lemn pentru capturarea soarecilor Luna Descriere:Capcana din lemn Luna eficienta pentru capturarea soarecilor, usor de manevrat, cu actiune rapida.Este confectionata din material ..

Capcana mecanica sobolani soareci Luna

(0)
17.95 lei

Capcana mecanica din lemn pentru capturarea soarecilor si sobolanilor Luna Descriere:Capcana mecanica din lemn Luna este eficienta pentru capturarea atat a soarecilor cat si a sobolanilor. Este o capc..

Capcana mecanica pentru rozatoare mici

(0)
16.18 lei

 Capcana mecanica pentru soareci Cum functioneaza:Capcana refolosibila actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii sai asigura o prindere ferma. Se  fixeaza cu o singura mana pr..

Trapper T-REX capcana mecanica sobolani

(0)
38.70 lei

Capcana mecanica pentru sobolani   Cum functioneaza:Capcana refolosibila este actionata cu arc si are dinti foarte puternici care ucid sobolanii. Dintii sai asigura o prindere ferma in momentul capt..

Capcana mecanica soareci - Velox Trap TTP35

(0)
13.31 lei

Capcana mecanica  soareci Velox Trap      Cum functioneaza:Capcana de captare pentru soareci refolosibila actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii sai asigura o prind..

Capcana mecanica pentru soareci Sicur Trap Miny TTP31 (set 2 buc)

(0)
19.34 lei

 Capcana mecanica soareci Sicur Trap Maxy      Cum functioneaza:Capcana de captare pentru soareci refolosibila actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii sai asigur..

Capcana mecanica pentru sobolani Sicur Trap Maxy TTP36

(0)
22.13 lei

 Capcana mecanica sobolani Sicur Trap Maxy      Cum functioneaza:Capcana de captare pentru sobolani refolosibila actionata cu arc care ucide sobolanii in momentul capturarii. Dintii sai asigu..

Capcana mecanica pentru soareci Metal Trap Miny TTP38 (set 2 buc)

(0)
10.52 lei

Capcana mecanica soareci Metal Trap Miny      Cum functioneaza:Capcana de captare pentru soareci refolosibila actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii sai asigura..

Capcana mecanica soareci - Basic Trap TTP33 (set 2 buc)

(0)
14.95 lei

 Capcana mecanica soareci Basic Trap  Cum functioneaza:Capcana mecanica anti soareci refolosibila actionata cu arc care ucide rozatoarele in momentul capturarii. Dintii sai asigura o prindere ferma...

Cursa pentru soareci TTP37

(0)
17.39 lei

 Capcana pentru capturarea soarecilor TTP37 Descriere: Capcana este realizata din metal si lemn. Modalitatea de folosire este foarte simpla, in interiorul capcanei amplasandu-se momeala (cascaval, pe..

Capcana cursa mecanica pentru combaterea eficienta si sigura a cartitelor TTP94

(0)
35.98 lei

Capcana cursa mecanica pentru combaterea eficienta si sigura a cartitelor TTP94Descriere:Capcana mecanica utilizata de profesionisti este usor de instalat si ofera rezultate sigure reprezinta soluti..

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)