Substante atractante pentru rozatoare

Substante atractante pentru rozatoare
Tabel:

Crema atractanta pentru capturarea rapida a soarecilor EAT020 ( 100gr )

(0)
39.89 lei

Crema atractanta EAT020 pentru capcane mecanice si placi adezive 100gr Descriere:Crema atractanta EAT020 este o momeala sigura pentru capcane mecanice si placi adezive pe baza de atractanti alime..

Gel atractant pentru soareci

(0)
39.99 lei

Gel atractant pentru soareci  Descriere: Momeala sigura, 100% non toxica pe baza de atractivi alimentari speciali pentru soareci, nealergica si nu pateaza tesaturile. Permite atragerea mai multor..

Pasta raticida verde pentru combatere soareci sobolani MasterRat 200gr

(0)
7.73 lei

Pasta raticida verde pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 200grDescriere:Momeala raticida pasta verde pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul din cel mai efic..

Momeala raticida pasta verde pentru combatere soareci sobolani MasterRat 1kg

(0)
54.64 lei

Pasta raticida verde pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 1kgDescriere:Momeala raticida pasta verde este ideala pentru combaterea soarecilor si sobolanilor. MasterRat este unul din..

Momeala raticida pasta verde pentru combatere soareci sobolani MasterRat 10kg

(0)
475.95 lei

Momeala raticida pasta verde pentru combatere soareci sobolani MasterRat 10kgDescriere:Momeala raticida pasta verde este ideala pentru combaterea soarecilor si sobolanilor. MasterRat este unul di..

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 100gr

(0)
5.97 lei

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 100grDescriere:Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul din cel mai eficient rati..

Pasta raticida rosie pentru combatere soareci sobolani MasterRat 200gr

(0)
7.73 lei

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 200grDescriere:Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul din cel mai eficient rati..

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 1kg

(0)
45.92 lei

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 1kgDescriere:Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul din cel mai eficient rati..

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 10kg

(0)
399.96 lei

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 10kgDescriere:Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul din cel mai eficient r..

Momeala raticida grau pentru combatere soareci sobolani MasterRat 375g

(0)
12.58 lei

Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 375g - rodenticid pentru combaterea soarecilor si sobolanilorDescriere:Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 375g este ideala pentru combaterea tu..

Momeala raticida grau pentru combatere soareci sobolani MasterRat 1kg

(0)
35.65 lei

Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 1kg - rodenticid pentru combaterea soarecilor si sobolanilorDescriere:Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 1kg este ideala pentru combaterea tuturo..

Momeala raticida grau pentru combatere soareci sobolani MasterRat 10kg

(0)
199.98 lei

Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 10kg - rodenticid pentru combaterea soarecilor si sobolanilorDescriere:Momeala raticida sub forma de grau este ideala pentru combaterea tuturor speciilor..

Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)