Protectie corporala

Emulsie contra paduchilor,spray protectiv contra capuselor, spray protectiv contra tantarilor, spray protectiv contra viespilor. Spray-ul confera protectie sigura impotriva bondarilor, tantarilor, capuselor si viespilor.

Tabel:

Anti-capusa

(0)
38.69 lei

 Anti-capusaDescriere:Penseta electrica anti-capusa este potrivita pentru extragerea si omorarea capuselor prin atingerea unui buton. Constructia ergonomica asigura manipularea sigura de catre or..

Aparat anti tantari - BioMetrixx S1

(0)
58.06 lei

 BioMetrixx S1 - aparat impotriva tantarilor, puricilor  Cum functioneaza:BioMetrixx S1 anti tantari emite sunete la o frecventa inalta de 7 000 Hz, prin intermediul unei boxe speciale. Aceste sunete ..

Emulsie contra paduchilor Helpic

(0)
31.35 lei

Produs ce contine substante active naturale, care exfoliaza si elimina/omoara paduchii Descriere:Emulsia de la Helpic este destinata folosirii impotriva paduchilor existenti si a protectiei impotriva ..

SUPERDOGCHASER - 12 m

(0)
87.08 lei

SUPERDOGCHASER + Baterie CADOU Super Dog Chaser - Dispozitiv mobil pentru protectia oamenilor impotriva cainilor agresivi Mod de utilizare:Super Dog Chaser reprezinta o evolutie a deja consacratului D..

Aparat cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor R-131 -10 m

(0)
96.77 lei

Radarcan R-131 - Aparat portabil cu ultrasunete impotriva cainilor Mod de utilizare:Aparatul emite unde ultrasonice, menite sa tina la distanta cainii agresivi, sau pentru educarea celor de companie. ..

Aparat portabil cu lanterna impotriva tantarilor si purecilor L2Beetle 70505 30mp interior, raza 6m exterior

(0)
78.89 lei

Aparat portabil cu lanterna impotriva tantarilor si purecilor L2Beetle 30mp interior, raza 6m exteriorDescriere:Aparatul portabil, cu baterie, este eficient impotriva purecilor si tantarilor prin em..

Spray protectiv contra capuselor Helpic

(0)
31.55 lei

Spray protectiv anti-capuse, cu substante active naturale  Aplicare:Helpic Spray impotriva capuselor asigura protectie impotriva insectelor pana la 6 ore. In cazul activitatii indelungate pe un te..

Aparat portabil cu ultrasunete si alimentare solara anti caini pisici tantari si purici SpaceDog 70550 8m exterior, 30mp interior

(0)
119.94 lei

Aparat portabil cu ultrasunete si alimentare solara anti caini pisici tantari si purici SpaceDog 70550 8m exterior, 30mp interiorCum functioneaza:SpaceDog este un dispozitiv mobil, cu incarcare ..

Dispozitiv cu ultrasunete pentru dresarea cainilor domestici sau alungarea celor agresivi - Pestmaster AG015 - 15 m

(0)
46.44 lei

Pestmaster AG015 - Dispozitiv cu ultrasunete pentru alungarea cainilor agresivi/ comunitari sau dresarea cainilor domestici Cum functioneaza:Aparatul se alimenteaza cu o baterie de 9V (vezi foto). Est..

Spray protectiv contra viespilor Helpic

(0)
31.55 lei

Spray protectiv anti-viespi, cu substante active naturale  Descriere: Confera protectie impotriva atacurilor de viespi (recomandabil mai ales in cazul persoanelor alergice la veninul de viespe). Con..

Aparat anti caini portabil DogSTOP

(0)
66.77 lei

DogSTOP - Dispozitiv mobil pentru protectia oamenilor impotriva cainilor agresivi Descriere:  DogSTOP emite sunete cu o frecventa de 25.000 Hertzi, sunete inaudibile pentru om dar insuportab..

Aparat anti-insecte portabil SC-27

(0)
86.38 lei

 Aparat anti-insecte portabil SC-27 Cum functioneaza: SC-27 aparat anti tantari a fost proiectat pentru a fi utilizat atat in interior, cat si in aer liber.  Studiile clinice au aratat ca numai..

Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)