Protectie plante

Gama Florovit contine o diversitate de produse pentru protectie plante: ingrasamant universal ingrasamant pentru conifere, ingrasamant pentru trandafiri, ingrasamant pentru gazon. ingrasamant pentru combaterea acelor mari la conifere, ingrasamant pentru afine, ingrasamant pentru vita de vie, ingrasamant pentru capsuni si fructe de padure, ingrasamant pentru plante cu flori, ingrasamant pentru plante verzi, ingrasamant pentru muscate, ingrasamant pentru plante de ghiveci si flori de balcon, ingrasamant pentru orhidee
Tabel:

Florovit de toamna pentru conifere 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit de toamna pentru conifere 1kgDescriere:Florovit de toamna pentru conifere este un ingrasamant ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna.Contine nut..

Florovit de toamna pentru conifere 3kg

(0)
33.99 lei

Florovit de toamna pentru conifere 3kgDescriere:Ingrasamantul Florovit de toamna pentru conifere este ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna.Are in compo..

Florovit de toamna universal 1kg

(0)
11.99 lei

Florovit de toamna universal 1kgDescriere:Florovit ingrasamant universal de toamna este indicat in cazul plantelor perene pentru imprastierea pe sol si pentru viitoarele culturi pentru pregatirea solu..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kgDescriere:Florovit pentru vita-de-vie este un ingrasamant mineral multicomponent pentru sol care se utilizeaza cand via este trasa pe sp..

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L

(0)
8.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55LDescriere:Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon (crizantema,..

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kg

(0)
189.99 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kgDescriere: Ingrasamantul cu nivel ridicat de fier Florovit pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toate specii..

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kg

(0)
94.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kgDescriere:Florovit de toamna pentru conifere este ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna.Contin..

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg

(0)
26.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kgDescriere:Ingrasamant Florovit Universal de toamna este indicat pentru viitoarele culturi pentru pregatirea solului si in cazul plantelor perene pentru impr..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 10kg

(0)
89.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 10kgDescriere:Florovit de toamna pentru gazon este un ingrasamant ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toamna. Poate ..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit de toamna pentru gazon 1kgDescriere:Florovit de toamna pentru gazon este ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate spec..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 25kg

(0)
184.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 25kgDescriere:Florovit de toamna pentru gazon este ingrasamant potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toamna. Poate ..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 3kg

(0)
31.99 lei

Florovit de toamna pentru gazon 3kgDescriere:Ingrasamantul Florovit de toamna pentru gazon este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Poate fi folosit ..

Afişare 1 - 12 din 95 (8 pagini)