Ingrasaminte granulate de toamna

Florovit contine o gama variata de ingrasaminte granulate de toamna: Florovit ingrasamant de toamna pentru gazon, Florovit de toamna pentru conifere, Florovit de toamna universa.


Tabel:

Florovit de toamna pentru conifere 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit de toamna pentru conifere 1kgDescriere:Florovit de toamna pentru conifere este un ingrasamant ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna.Contine nut..

Florovit de toamna pentru conifere 3kg

(0)
33.99 lei

Florovit de toamna pentru conifere 3kgDescriere:Ingrasamantul Florovit de toamna pentru conifere este ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna.Are in compo..

Florovit de toamna universal 1kg

(0)
11.99 lei

Florovit de toamna universal 1kgDescriere:Florovit ingrasamant universal de toamna este indicat in cazul plantelor perene pentru imprastierea pe sol si pentru viitoarele culturi pentru pregatirea solu..

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kg

(0)
94.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kgDescriere:Florovit de toamna pentru conifere este ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iarna.Contin..

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg

(0)
26.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kgDescriere:Ingrasamant Florovit Universal de toamna este indicat pentru viitoarele culturi pentru pregatirea solului si in cazul plantelor perene pentru impr..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 10kg

(0)
89.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 10kgDescriere:Florovit de toamna pentru gazon este un ingrasamant ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toamna. Poate ..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit de toamna pentru gazon 1kgDescriere:Florovit de toamna pentru gazon este ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru toate spec..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 25kg

(0)
184.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 25kgDescriere:Florovit de toamna pentru gazon este ingrasamant potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toamna. Poate ..

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 3kg

(0)
31.99 lei

Florovit de toamna pentru gazon 3kgDescriere:Ingrasamantul Florovit de toamna pentru gazon este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Poate fi folosit ..

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)