Ingrasaminte specializate granulate

Florovit contine o gama variate de ingrasaminte: Florovit ingrasamant pentru vita-de-vie, Florovit ingrasamant pentru afine, Florovit pentru capsuni si fragi, Florovit universal cu dolomit, Florovit pentru trandafiri, Florovit pentru rhododendroni, Florovit cu nivel ridicat de fier - pentru gazon, Florovit împotriva acelor maronii, Florovit pentru conifere.
Tabel:

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kgDescriere:Florovit pentru vita-de-vie este un ingrasamant mineral multicomponent pentru sol care se utilizeaza cand via este trasa pe sp..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine 1kgDescriere:Ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, Florovit pentru afine, rhododendroni se poate imprastia pe sol pentru afine in primul..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 3kg

(0)
31.97 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/ rhododendroni 3kgDescriere:Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine, ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, se poate impra..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kgDescriere:Florovit pentru capsuni, fructe de padure si fragi este un ingrasamant mineral multicomponent pentru so..

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg

(0)
27.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kgDescriere:Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure este un ingrasamant..

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 1kgDescriere:Florovit ingrasamant universal cu dolomit contine un set de nutrienti in proportii apropiate necesare pentru dezvoltarea si cresterea normala a m..

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 5kg

(0)
44.95 lei

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 5kgDescriere:Florovit Universal cu dolomit contine un set de nutrienti in proportii apropiate necesare pentru cresterea normala si dezvoltarea multor grupe de..

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg

(0)
11.99 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kgDescriere:Florovit ingrasamant pentru trandafiri are o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale trandafir..

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg

(0)
29.99 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kgDescriere:Ingrasamantul Florovit pentru trandafiri prezinta o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale tr..

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon 1kgDescriere:Florovit ingrasamant cu nivel ridicat de fier pentru gazon este recomandat pentru necesitatile nutritionale pentru toate speciil..

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 5kg

(0)
44.94 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 5kgDescriere:Ingrasamantul Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toate speciile d..

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kg

(0)
84.95 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 10kgDescriere: Ingrasamantul cu nivel ridicat de fier Florovit pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toate speciile..

Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)