Anti cartita, soareci de camp, dihori si alte animale Pestmaster AG625 (OFERTA DE SEZON 2 bucati la 99.99 RON)

Anti cartita, soareci de camp, dihori si alte animale Pestmaster AG625 (OFERTA DE SEZON 2 bucati la 99.99 RON)

Producător: Pestmaster
Cod produs: 2315510000230

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi. Poti comanda si telefonic la 0758.101.501.

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Anti cartita, soareci de camp, dihori si alte animale Pestmaster AG625 (OFERTA DE SEZON 2 bucati la 99.99 RON) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Anti cartita, soareci de camp, dihori si alte animale Pestmaster AG625 (OFERTA DE SEZON 2 bucati la 99.99 RON) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Anti cartita, soareci de camp, dihori si alte animale Pestmaster AG625 (OFERTA DE SEZON 2 bucati la 99.99 RON) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!

Descriere


Anti cartita, soareci de camp, dihori si alte animale Pestmaster AG625 (OFERTA DE SEZON 2 bucati La 99.99 ron)


Oferta de sezon in limita stocului disponibil: doua aparate, ce acopera in total pana la 1250 metri patrati, la pretul de 99.99 lei (Pret vechi 114.51 lei)


CUM FUNCTIONEAZA:


Aparatul vibreaza asemenea unui telefon mobil, ce va atentioneaza in momentul in care primiti un apel. Aceste vibratii se propaga prin pamant, fiind resimtite de animalele pe care dorim sa le combatem pana la o distanta de aproximativ 625 metri patrati in cazul unui singur aparat. 


Vibratiile sunt emise la intervale de timp regulate, pentru a simula miscari ale pamantului, ce sunt percepute si interpretate de daunatori ca potantial pericol si vor parasi zona acoperita de aparat. Pe langa vibratii, aparatul mai emite prin intermediul unei boxe si sunete, pentru a spori eficienta dispozitivului. 


Modelul Pestmaster AG625 se alimenteaza prin intermediul unui panou fotovoltaic direct de la lumina soarelui. Nu necesita asadar verificarea si schimbarea periodica a bateriilor, sporind confortul in exploatare si intretinere. Acumulatorii incorporati vor inmagazina energia acumulata in timpul zilei, pentru a alimenta aparatul si pe timpul noptii.


INSTALARE:


Aparatul are forma unei ciuperci si este compus din doua parti. Partea inferioara are forma de tarus, este din aluminiu, se introduce in pamant si contine mecanismul care emite vibratiile si sunetele. Partea superioara, din material plastic de culoare verde, contine panoul fotovoltaic si sistemul de alimentare, si va ramane deasupra solului, expusa luminii Soarelui. 


Conectati cele doua parti, superioara si inferioara (vezi foto). Introduceti apoi aparatul in pamant circa 3/4, astfel incat linia unde se imbina cele doua parti sa fie deasupra solului, iar apa sa nu intre in interiorul aparatului. 


ATENTIE: Suprafata acoperita poate fi afectata de natura solului, precum si de obiecte sau relief. Un sol afanat sau mlastinos nu va propaga vibratiile la fel de bine ca unul bine compactat si uscat. De asemenea, radacinile copacilor, fundatiile, pietrele din sol, pot afecta propagarea undelor. Aveti in vedere aceste observatii in momentul in care instalati aparatele.


APLICABILITATE:


Poate fi utilizat in gradini, terenuri agricole si alte zone in aer liber unde habiteaza rozatoare.


AVANTAJE:


Nu produce fum, nu foloseste substante toxice, nu afecteaza animalele domestice, de companie sau de ferma, precum caini, pisici, pasari, porci, gaini, etc. Deasemenea, nu omoara daunatorii, ci doar ii alunga, eliminand astfel descompunerea acestora in gradinile dvs.


Vibratiile emise nu sunt percepute de om, astfel ca aparatul se poate folosi si pe timpul noptii, fara riscul de a deranja vecinii.


SPECIFICATII:


Suprafata acoperita: aprox. 1250 mp / set

Alimentare: solara prin panou fotovoltaic

Material: plastic + metal

Dimensiuni: 335 x 155 mm (inaltime x diametru)


ALTE INFORMATII:


Garantie persoane juridice: 12 luni

Garantie persoane fizice: 24 luni

Producator: Pestmaster

Model: AG625

Disponibilitate: Pe stoc

Livrare: Prin curier rapid in 24 h in toata tara

Taxa transport: 17 lei

Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Soseaua Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului)


 


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid, iar costurile pentru trimiterea acestora sunt suportate de catre dumneavoastra. Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.