Pachet Insecticide Universale

Pachet Insecticide Universale

Cod produs: Oferta-Paste-5

Intro

Pestmaster va aduce un pachet promotional cu produsele necesare pentru a avea o locuinta fara insecte daunatoare.Tox 300

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi. Poti comanda si telefonic la 0758.101.501.

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Pachet Insecticide Universale se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Pachet Insecticide Universale ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Pachet Insecticide Universale sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!

Descriere


Pestmaster va aduce un pachet promotional cu produsele necesare pentru a avea o locuinta fara insecte daunatoare.Tox 300
este un insecticid (emulsie concentrata de culoare alba) cu raza mare de actiune, fiind un produs de contact si ingestie pentru combaterea majoritatea daunatorilor cunoscuti: purici, gandaci bucatarie, plosnite, capuse, furnici, tantari, muste, viespi, paianjeni etc.
Solutia nu pateaza.
Timp de actiune:
- insecte zburatoare - 45 minute cu o rata de aplicare de pana la 50 ml solutie de lucru/mp la dilutia de 1,5%.
- insecte taratoare - 180 minute cu o rata de aplicare de pana la 50 ml solutie de lucru/mp la dilutia de 3%.
 
Mod de utilizare:
Produsul se utilizeaza diluat in functie de daunatori astfel:
-150 ml/10l apa pentru insecte zburatoare: muste, tantari, viespi, etc.
-300 ml/10l apa pentru insecte taratoare: gandaci, purici, capuse, plosnite, paianjeni, furnici, etc.
Pentru eficienta tratamentului se vor avea in vedere urmatoarele aspecte:
-inchiderea ferestrelor si usilor locatiei in timpul aplicarii si aproximativ 2 h dupa aplicare;
-tratarea tuturor zonelor cu risc de dezvoltare vectori patogeni (insecte), respectiv crapaturi si fisuri din pereti, plinte, pervazul si tocul ferestrelor si usilor.
CONTINUT IN SUBSTANTA ACTIVA:
- Cypemethrin 7%;
- Permethrin 3%;
- Piperonie Betoxide 5%.
Daunatori combatuti: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, viespi, furnici, etc.
Produs recomandat pentru agentii economici ce activeaza in domeniul HoReCa.Exit 25 EC insecticid formula concentrata, conditionat sub forma de emulsie de culoare alb-galbui, pentru combaterea rapida si cu remanenta indelugata a tuturor daunatorilor cunoscuti, respectiv : gandaci, purici, plosnite, tantari, muste, furnici, capuse, molii, etc.
Datorita formularii de concentratie ridicata de substanta active, produsul prezinta o eficienta deosebita in combaterea insectelor  tinta cu efect de soc si remanenta indelugata de pana la 90 zile.
Mod de utilizare :
Diluat in apa in urmatoarele concentratii :
-          100 ml (1%) la 10 L apa pentru insecte zburatoare ( muste, tantari, viespi, molii, etc.)
-          200 ml (2%) la 10 L apa pentru insecte taratoare ( paianjeni, capuse, gandaci, furnici, plosnite, purici, etc.)
Inainte de dilutie se recomanda agitarea produsului concentrat pentru dispersia uniforma a substantelor active.
Observatii:
Pentru grad de infestare  major se recomanda repetarea tratamentului la interval de 7-10 zile, pentru combaterea daunatorilor  tinta in toate stadiile de dezvoltare : ou-larva-adult.
Fiind un produs moderat toxic  poate fi utilizat pentru spatiile alimenatre, birouri, hoteluri, unitati de invatamant, spatii industrial.
Concentratia in substanta active: Cypermethrin 15%, Piperonil Butoxid 10%.Alte informatii:
Taxa transport: 17 LEI
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Cantitate: 1l. + 1l.
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Soseaua Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid, iar costurile pentru trimiterea acestora sunt suportate de catre dumneavoastra. Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.