Aparate anti-daunatori

Aparatele antidaunatori va ajuta sa indepartati cartitele, serpii, gandacii de bucatarie, cariile de lemn, jderii, dihorii, paianjenii, capusele. Va oferim insecticide sau solutii anti molii, anti furnici, anti gandaci, anti plosnite.

Tabel:

Dispozitiv solar cu ultrasunete si senzor PIR, pentru indepartarea cainilor, pisicilor si alti daunatori ai gradinilor/curtilor

(0)
117.67 lei

Dispozitivul solar cu senzor PIR, emite ultrasunete care alunga musafirii nepoftiti (caini, pisici, rozatoare). Undele ultrasonice cu frecventa inalta, nu deranjeaza oamenii, ele vor fi percepute doar..

Aparat anti rozatoare Isotronic XL200

(0)
82.72 lei

Aparatul poate fi utilizat pentru a alunga diversi daunatori din gospodaria dumneavoastra: soareci, sobolani, furnici, gandaci de bucatarie si chiar purici, fiind ideal pentru magazii, spatii de depoz..

Aparat anti rozatoare, insecte zburatoare PR-300.2

(0)
69.32 lei

PR 300.2 este un dispozitiv cu ultrasunete antirozatoare si antiinsecte zburatoare ce emite ultrasunete imediat ce este alimentat la o sursa de curent de 220v. Aceste ultrasunete sunt emise la o frecv..

Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, gandacilor si altor insecte taratoare - Pestmaster AG250 - 250 mp

(0)
44.89 lei

Aparat Cu Ultrasunete Impotriva Rozatoarelor Si Insectelor Taratoare Pestmaster AG250 Pestmaster AG250 - Dispozitiv cu ultrasunete pentru uz interior impotriva unui spectru larg de daunatori ai ..

Aparat cu ultrasunete impotriva soarecilor, gandacilor si altor insecte taratoare - Pestmaster AG250 - 250 mp

(0)
44.89 lei

Aparat Cu Ultrasunete Impotriva Rozatoarelor Si Insectelor Taratoare Pestmaster AG250 Pestmaster AG250 - Dispozitiv cu ultrasunete pentru uz interior impotriva unui spectru larg de daunatori ai ..

Aparat cu ultrasunete, flash, laser impotriva cainilor agresivi – SUPER ULTRASONIC DOG CHASER

(0)
88.20 lei

 Aparat cu ultrasunete , flash si laser impotriva cainilor agresivi- Super Dog Chaser Aria de acoperire 15-20 mp  CUM FUNCTIONEAZA: Aparatul Ultrasonic Dog Chaser emite ultrasun..

Aparat industrial cu ultrasunete impotriva pasarilor, insectelor si rozatoarelor - Pestmaster I40 - 400mp

(0)
359.09 lei

Pestmaster I40 aparat industrial cu ultrasunete impotriva rozatoarelor, pasarilor si insectelor CUM FUNCTIONEAZA: Pestmaster I40 este un dispozitiv electronic profesional special creat pentru ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat pentru caini, anti purici, capuse, Isotronic 50020

(0)
61.74 lei

Isotronic 50020 functioneaza pe baterii este mobil si foarte eficient.Cu acest dispozitiv ai o protectie de animale de cea mai inalta clasa in posesia ta. Aparatul genereaza o frecventa intre 40 kHz +..

Aparat solar anticartita, rozatoare, furnici Isotronic 70010

(0)
71.25 lei

Dispozitivul are utilizare impotriva rozatoarelor subterane (cartite, soareci, sobolani) care produc pagube in gradinile de zarzavaturi, sere, livezi, gazon, etc., dar si impotriva furnicilor.Actionea..

Aparat ultrasonic AG-1122, impotriva soareci, sobolani, insecte (gandaci, tantari, purici, muste, greieri, furnici)

(0)
65.00 lei

Aparatul ultrasonic AG-1122 protejeaza o suprafata de aproximativ 100mp. Ultrasunetele emise sunt deranjante pentru rozatoare (soareci) si insecte (gandaci, tantari, purici, muste, greieri, furnici).&..

Asfix, Solutie anti cartite, eliminare, combatere rozatoare pe baza de sulf, 50ml.

(0)
8.48 lei

Asfix este o solutie apoasa pentru combaterea cartitelor, pe baza de dioxid de sulf. Produsul poate fi aplicat si in spatiile ce favorizeaza dezvoltarea musculitei de otet.MOD DE APLICARE:Produsul Asf..

Bros aparat solar Sonic pentru cartite, rozatoare (419)

(0)
98.00 lei

Aparatul Solar Sonic impotriva cartitelor, este alimentat cu baterii solare, acumulatorii permit continua functionare a echipamentului zi si noapte. Emite unde si vibratii sonore care resping in mod e..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana cu lipici soareci MouseBook 1buc. Vaco

(0)
4.00 lei

Capcana adeziva pentru soareci, MouseBook este ideala pentru monitorizarea si combaterea daunatorilor, nefiind necesara utilizarea raticidelor (momeli/ otrava). Poate fi folosita si pentru insectele t..

Dispozitiv cu ultrasunte anti acarieni/plosnite, Isotronic 92323, 30mp.

(0)
69.96 lei

Protectie eficienta impotriva acarienilor si plosnitelor de pat.Dispozitivul Isotronic 92323 cu ultrasunete opereaza la o frecventa intre 40 si 42 kHz, emitand impulsuri perturbatoare care inhiba repr..

Dispozitiv fix impotriva pasarilor - Animal Away

(0)
156.76 lei

Dispozitiv fix impotriva pasarilor- Animal Away Plus Aria de acoperire- 100mp  Solutie Ecologica & Eficienta Protejeaza o suprafata max 100mp Fara Chimicale! Fara Subs..

Dispozitiv mobil cu baterii impotriva cainilor si pisicilor Animal Away Plus

(0)
156.76 lei

Dispozitiv fix impotriva pasarilor- Animal Away Plus   Aria de acoperire- 100mp             Solutie Ecologica & Eficienta ..

Dispozitiv solar cu senzor PIR, emite ultrasunete si vibratii, impotriva daunatorilor (serpi, vulpi, arici, mistreti, lilieci etc.)

(0)
281.87 lei

Acest dispozitiv genereaza vibratii si ultrasunete, menite sa alunge animalele nedorite din gradini, livezi, ferme, campuri de recolte, curti si alte zone in aer liber, precum: pasarile, soareci/sobol..

Dispozitiv solar cu ultrasunete si senzor PIR Animal Repeller, alunga animalele daunatoare, 100-150mp.

(0)
239.58 lei

Dispozitivul solar cu ultrasunete si senzor PIR Animal Repeller, ajuta la alungarea animalelor daunatoare si deranjante din gradina dvs. Datorita designului sau si cu ajutorul alimentarii solare, disp..

Distrugator de insecte, Isotronic, ISOKAT 25165

(0)
62.37 lei

ISOKAT Insect Pro 25165 electrocuteaza insectele zburatoare intr-un mod discret si convenabil. Aparatul combina utilitatea unei lumini difuze de noapte si puterea unui insectocutor! Doar introduceti a..

DUO PRO-PESTREPELLER, generator de ultresunete cu doua boxe si frecvente anti soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, jderi, dihori si alte rozatoare si insecte taratoare

(0)
154.99 lei

Descriere:DUO PRO-PESTREPELLER este alcatuit din doua generatoare de inalta frecventa, foarte eficiente, un transductor si douaboxe pentru a alunga rozatoarele si insectele in afara ariei de acoperi..

Fumigena impotriva cartitelor, soarecilor, sobolanilor de camp, coropisnitelor si insectelor zburatoare - 6 buc./pachet

(0)
11.39 lei

Fumigena pentru uz gospodaresc anti cartite, anti rozatoare, anti musculite, anti tantari, anti coropisnite MOD DE UTILIZARE: Se utilizeaza pentru diminuarea concentratiei de oxigen in spa..

Granule anti melci (1 000 ml) - REP 46

(0)
28.39 lei

Granule anti melci (1 000 Ml) - REP 46  Granule impotriva melcilor - REP 46 DESCRIERE:   Granulele impotriva melcilor, de filosilicat de magneziu hidratat creeaza o bariera natur..

Kit pentru indepartarea porumbeilor

(0)
22.10 lei

Sistemul de protectie contra porumbeilor, este un produs de calitate superioara fabricat in Romania.- Raza de acoperire 1m- Tije realizate din otel inoxidabil- Baze policarbon cu protectie UV- Instala..

Repelent Concentrat pentru Pasari – BIRD REPEL - 100ml

(0)
22.72 lei

Repelent Concentrat pentru Pasari – BIRD REPEL Descoperiti secretul unui mediu linistit si curat cu Repelentul nostru Concentrat pentru Pasari BIRD REPEL. Formulat special pentru a descuraja pre..

Repelent Reptile - SNAKE REPEL - 100ml

(0)
22.75 lei

Repelent Reptile "SNAKE REPEL"Descriere produs:Snake Repel este un repelent avansat special formulat pentru a descuraja si proteja impotriva reptilelor nedorite, precum serpii si soparlele. Dezvoltat ..

Spray anti caini/pisici, pe baza de substante aromatice 750 ml

(0)
33.05 lei

  Spray anti caini/ pisici, pe baza de substante  aromatice - 750 ml DESCRIERE: Spray- ul anti caini si pisici este un lichid pulverizant, non toxic, pe baza de esente aromatice..

Spray impotriva reptilelor: serpi, soparle, gustere (750 ml) - PR 68

(0)
32.93 lei

Spray impotriva reptilelor: serpi, soparle, gustere (750 Ml) - REP 68 Spray impotriva reptilelor: serpi, soparle, gustere DESCRIERE: Acest spray pentru reptile, creeaza o bariera olfactiv..

Spray pe baza de substante aromatice impotriva pasarilor 750 ml

(0)
32.82 lei

DESCRIERE: Spray-ul impotriva pasarilor este un lichid sub forma de spray, non toxic, care se aplica pe toate suprafetele externe ce se pot curata. Pasarile, in special porumbeii si liliecii, o..

Super Dog Chaser - Dispozitiv mobil impotriva cainilor agresivi 12m

(0)
78.37 lei

SUPER DOG CHASER - 12 m  SUPERDOGCHASER + Baterie CADOU Super Dog Chaser - Dispozitiv mobil pentru protectia oamenilor impotriva cainilor agresivi MOD DE UTILIZARE: Super Dog Cha..

Transonic PRO anti daunatori - soareci, sobolani, dihori, insecte taratoare - 500mp

(0)
243.00 lei

DESCRIERE:Pesmaster Transonic Pro este un dispozitiv electronic destinat alungarii daunatorilor precum soareci, sobolani, veverite, dihori, lilieci, insecte taratoare, gandaci de bucatarie, purici, ..

Afişare 1 - 30 din 110 (4 pagini)