Diverse

Tabel:

Insecticide profesional fumigen KOS139, anti tantari, purici, molii, plosnite, furnici, gandaci

(0)
69.95 lei

Insecticide profesional fumigen KOS139, anti tantari, purici, molii, plosnite, furnici, gandaci  DESCRIERE: Insecticide profesional fumigen KOS139, eficient pentru toate tipurile de inse..

Paleta electrica anti insecte

(0)
38.21 lei

Paleta electrica impotriva insectelor CUM FUNCTIONEAZA: Paleta functioneaza prin electrocutarea insectelor la nivelul fileului electrificat. Pe maner (partea inferioara de culoare neagra) con..

Paleta electrica impotriva insectelor

(0)
49.99 lei

Paleta electrica anti insecte CUM FUNCTIONEAZA: Paleta impotriva insectelor cu soc electric va ajuta sa protejati locuintele de insectele nedorite. Produsul este prevazut cu o plasa ce apli..

Mini aspirator de insecte

(0)
45.17 lei

 Mini aspirator de insecte DESCRIERE: O metoda moderna si igienica de a scapa de insectele nedorite, fara a fi nevoie sa intrati in contact cu ele. Aspiratorul este format din 2 piese. P..

Capcana anti visepi, albine, muste, tantari, fluturi, Insect Trap 11382

(0)
14.99 lei

DESCRIERE: Capcana biologica pentru insecte zburatoare (viespi, albine, muste, tantari, fluturi) deosebit de eficienta utilizabila atat in aer liber, cat si in apropierea caselor , cladirilor, t..

Insecticid granulat anti muste AGITA 10WG - 400gr.

(0)
150.97 lei

DESCRIERE:Insecticidul contra mustelor Agita 10 WG se prezinta sub forma de granule hidrosolubile de culoare maronie deschisa. Este insecticidul perfect pentru controlul mustelor din adapostul anim..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)