Buctril Universal (Bayer) - 1l

Buctril Universal (Bayer) - 1l

Producător: Bayer
Cod produs: 2315510000284

Intro

Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene din culturile de grâu și porumb   Substanțe active

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi. Poti comanda si telefonic la 0758.101.501.

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Buctril Universal (Bayer) - 1l se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Buctril Universal (Bayer) - 1l ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Buctril Universal (Bayer) - 1l sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!

Descriere


Erbicid postemergent pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și perene din culturile de grâu și porumb


 


Substanțe active: bromoxinil 280 g/l + acid 2,4-D (ester) 280 g/l
Formulare: EC (concentrat emulsionabil)


MOD DE ACȚIUNE
Buctril Universal prezintă acțiune sistemică și de contact, cu eficacitate ridicată inclusiv asupra buruienilor avansate în vegetație și a celor perene. Buctril este activ de la 5 grade C și penetrează în buruieni în mai puțin de 1 oră de la tratament (risc scăzut de spălare prin precipitații). Buctril prezintă o selectivitate foarte bună pentru grâu și porumb la dozele și momentele de aplicare recomandate.


SPECTRU DE COMBATERE
Buruieni dicotiledonate anuale: Amaranthus retroflexus (știr), Ambrosia elatior (iarba pârloagelor), Anthemis arvensis (mușetelul câinelui), Atriplex patula, (loboda), Capsela bursa-pastoris (traista ciobanului), Chenopodium album (spanac sălbatic), Datura stramonium (ciumăfaie), Galium aparine (turita)*, Galinsoga parviflora (busuioc sălbatic), Hibiscus trionum (zămoșița), Lamium purpureum (urzică moartă), Matricaria chamomilla (mușețel), Papaver rhoeas (mac sălbatic), Polygonum convolvulus (hrișcă urcătoare), Polygonum persicaria (iarba roșie), Ranunculus acer (piciorul cocoșului), Raphanus raphanistrum (ridiche sălbatică), Rumex acetosela (ștevie), Sinapis arvensis (muștar sălbatic), Senecio vulgaris (spălăcioasa), Solanum nigrum (zârna), Sonchus asper (susai), Thlaspi arvense (pungulița), Xantium spp. (cornuti).


 eficacitate bună până în stadiul 2 verticile și insuficiență după acest stadiu. În caz de infestare puternică se recomandă utilizarea erbicidului Sekator.


Buruieni dicotiledonate perene: Cirsium arvense (pălămida), Convolvulus arvensis (volbura)


MOD DE UTILIZARE
Grâu: 1 l/ha postemergent. Momentul optim de aplicare este între începutul înfrățitului și al doilea nod format. Volumul de soluție este de 200-400 l/ha.


Porumb: 0,8-1 l/ha, aplicat între stadiile de 4-8 frunze. Pentru combaterea simultană a buruienilor dicotiledonate și monocotiledonate se recomandă tratamentul cu Equip sau Laudis.


AVANTAJE
  este eficace asupra multor buruieni dicotile anuale și perene din culturile de cereale și porumb
  penetrează în buruieni în mai puțin de 1 oră (risc scăzut de spălare datorită precipitațiilor), cu efecte rapide vizibile în ziua aplicării
  este activ începând de la temperaturi de 5 grade C
  are o perioadă foarte lungă de utilizare la cereale (de la începutul înfrățirii până la sfârșitul împăierii)
  stocurile rămase de la cereale pot fi utilizate ulterior la porumb.
Înainte de utilizarea produsului citiți cu atenție eticheta de pe ambalaj !


Producător: Bayer Cropscience


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid, iar costurile pentru trimiterea acestora sunt suportate de catre dumneavoastra. Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.