BioStop

Tabel:

Lipici pentru soareci sobolani Biostop

(0)
9.19 lei

DESCRIERE: Lipiciul pentru soareci Biostop este un lipici non-toxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea soarecilor. Calitatea lui nu se deterioreaza la influenta ap..

Capcana gandaci BioStop

(0)
20.75 lei

BIOSTOP Capcana pentru gandaci DESCRIERE: Este un produs non toxic care se utilizeaza pentru monitorizarea gandacilor, pentru eliminarea infectiilor de gandaci, precum si pentru neutralizarea ..

Capcana pentru muste BioStop Plusz

(0)
45.36 lei

BIOSTOP Plusz Capcana pentru muste DESCRIERE: Este un produs non toxic utilizat pentru prinderea mustelor si a altor insecte zburatoare. Produsul este identic cu capcanele obisnuite de muste i..

Capcana muste BioStop Farm

(0)
45.95 lei

Capcana anti muste BiostopFarm DESCRIERE: Este o capcana non toxica, se poate utiliza usor, poate capta 15.000 muste. Se poate amplasa acolo unde numarul de muste creaza probleme, in jurul lo..

Capcana de viespi si muste BioStop

(0)
31.94 lei

BIOSTOP capcana de viespi si muste DESCRIERE: Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespi si  muste intr-o..

BioStop - Capcana pentru muste cu adeziv

(0)
1.81 lei

Capcana pentru muste cu adeziv de la BioStop nu contine insecticid MOD DE UTILIZARE: Produsul este creat pentru prinderea mustelor si a altor insecte zburatoare, precum: moliile, bondari, musc..

Capcana pentru molia textilelor BioStop (anti molii)

(0)
20.75 lei

Capcana cu feromoni anti molii BioStop DESCRIERE: Se poate utiliza in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) pentru prinderea moliilor (Plodia Interpunctella, Ephestia El..

Capcana molii alimentare BioStop

(0)
20.15 lei

BIOSTOP Capcana anti molii alimentare DESCRIERE:  Se poate utiliza in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) pentru prinderea moliilor. Pentru distrugerea moliilor d..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)