Dezinfectanti profi

Substante pentru dezinfectie,pentru combaterea gripei porcine(AH1N1. Dezinfectant pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentelor chirugicale. Se foloseste la dezinfectarea echipamentelor de laborator confectionate din metal, cauciuc, sticla, ceramica, portelan, echipamente termosensibile.  

Tabel:

Klintensiv Dezinfectant de suprafete 750 ml (gata preparat)

(0)
19.50 lei

Solutie dezinfectanta Klintensiv Klintensiv Suprafete este un dezinfectat pentru uzul profesionist sub forma de lichid gata de utilizare, fara alcool, de culoare galben deschis, este special cr..

Klintensiv Dezinfectant gel de maini 500 ml

(0)
24.99 lei

Gel dezinfectant Klintensiv Klintensiv Gel este un dezinfectat pentru uzul profesional sub forma de gel hidroalcoolic creat pentru dezinfectarea si mentinerea igienei mainilor. MOD DE UTILIZA..

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar (concentrat) 5l

(0)
0.00 lei

Solutie dezinfectanta pentru instrumentar Klintensiv Klintensiv Instrumentar este un dezinfectant ambalat intr-un flacon de 5l cu formula concentrata, adecvat pentru uzul profesional si perso..

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar 1l

(0)
54.00 lei

Solutie dezinfectanta Klintensiv Klintensiv Instrumentar este un dezinfectant ambalat intr-un flacon de 1000 ml cu formula concentrata de culoare albastra, destinata pentru uzul profesional...

Klintensiv Mini Dezinfectant gel de maini 28 ml

(0)
4.99 lei

Gel dezinfectant Klintensiv Mini Klintensiv Gel este un dezinfectat de maini pe baza de etanol, pentru uzul profesional sub forma de gel gros hidroalcoolic creat pentru dezinfectarea si mentine..

Klintensiv Servetele umede dezinfectante 80buc

(0)
14.60 lei

Klintensiv servetele umede dezinfectante 80 buc Servetele umede Klintensiv Klintensiv servetele umede (80 de bucati) dezinfectante sunt o solutie dezinfectanta, fara alcool, gata de f..

Pastile clor Pisoar

(0)
18.72 lei

Pastile clorigene Pisoar DESCRIERE: - clorigene - sub forma de comprimate de 3.2 - 3.5 g pe baza de diclorizocianurat de sodium; - elibereaza 1.5 g de clor active in 10 L de apa; - are actiu..

Desogen 1L( concentrat)

(0)
41.00 lei

 Desogen 1L (concentrat) - sterilizant puternic DESCRIERE: Dezinfectant indicat in dezinfectia instrumentalului medico-chirurgical, stomatologic si de diagnosticare ce nu poate fi steril..

Bionet A 15 1L

(0)
39.95 lei

Bionet A 15 1L DESCRIERE: Produs BIONET A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoar..

Pastile Clorigene Pisoar

(0)
72.00 lei

Pastile clorigene pisoar dezinfectante  - clorigene - sub forma de comprimate de 3.2 - 3.5 g pe baza de diclorizocianurat de sodium - elibereaza 1.5 g de clor active in 10 L de apa - are ..

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)