Dezinfectanti profi

Substante pentru dezinfectie,pentru combaterea gripei porcine(AH1N1. Dezinfectant pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentelor chirugicale. Se foloseste la dezinfectarea echipamentelor de laborator confectionate din metal, cauciuc, sticla, ceramica, portelan, echipamente termosensibile.  

Tabel:

Klintensiv Dezinfectant de suprafete 750 ml (gata preparat)

(0)
19.50 lei

Solutie dezinfectanta Klintensiv Klintensiv Suprafete este un dezinfectat pentru uzul profesionist sub forma de lichid gata de utilizare, fara alcool, de culoare galben deschis, este special cr..

Klintensiv Dezinfectant gel de maini 500 ml

(0)
24.99 lei

Gel dezinfectant Klintensiv Klintensiv Gel este un dezinfectat pentru uzul profesional sub forma de gel hidroalcoolic creat pentru dezinfectarea si mentinerea igienei mainilor. MOD DE UTILIZA..

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar (concentrat) 5l

(0)
0.00 lei

Solutie dezinfectanta pentru instrumentar Klintensiv Klintensiv Instrumentar este un dezinfectant ambalat intr-un flacon de 5l cu formula concentrata, adecvat pentru uzul profesional si perso..

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar 1l

(0)
54.00 lei

Solutie dezinfectanta Klintensiv Klintensiv Instrumentar este un dezinfectant ambalat intr-un flacon de 1000 ml cu formula concentrata de culoare albastra, destinata pentru uzul profesional...

Klintensiv Mini Dezinfectant gel de maini 28 ml

(0)
4.99 lei

Gel dezinfectant Klintensiv Mini Klintensiv Gel este un dezinfectat de maini pe baza de etanol, pentru uzul profesional sub forma de gel gros hidroalcoolic creat pentru dezinfectarea si mentine..

Klintensiv Servetele umede dezinfectante 80buc

(0)
14.60 lei

Klintensiv servetele umede dezinfectante 80 buc Servetele umede Klintensiv Klintensiv servetele umede (80 de bucati) dezinfectante sunt o solutie dezinfectanta, fara alcool, gata de f..

Pastile clor Pisoar

(0)
18.72 lei

Pastile clorigene Pisoar DESCRIERE: - clorigene - sub forma de comprimate de 3.2 - 3.5 g pe baza de diclorizocianurat de sodium; - elibereaza 1.5 g de clor active in 10 L de apa; - are actiu..

Manorapid (1L gata preparat)

(0)
55.20 lei

Manorapid( 1L gata preparat) DESCRIERE: Este un dezinfectant rapid lichid pentru maini, gata preparat utilizat pentru dezinfectarea mainilor in domeniul chirurgical sau alimentar (pre si post ..

Skin - des (1L gata preparat)

(0)
55.20 lei

DESCRIERE: Skin - des este un dezinfectant lichid gata preparat pentru dezinfectia pielii inainte de injectii, punctii, transfuzii, perfuzii, interventii chirurgicale. AGENTI ACTIVI: - 7..

Presti - Main 1L

(0)
22.27 lei

Presti - Main 1L DESCRIERE: Presti - Main este un sapun lichid dezinfectant placut mirositor, cu spectru larg de actiune bactericida, virucida, algicida, bun emolient al tegumentelor. CAR..

Dezinfectant Ventisept 1L( concentrat)

(0)
38.70 lei

 Ventisept 1L DESCRIERE: Este un dezinfectant pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentelor medicale. Se foloseste la dezinfectarea echipamentelor de laborator confectionate..

Desogerm SP 1L( concentrat)

(0)
28.73 lei

Desogerm SP - concentrat 1L DESCRIERE: Dezinfectant indicat pentru dezinfectia aerului si suprafetelor din salile de operatie, sali de sport, etc. Desogerm SP este microbicid puternic, bac..

Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)