Dezinfectanti profi

Substante pentru dezinfectie,pentru combaterea gripei porcine(AH1N1. Dezinfectant pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentelor chirugicale. Se foloseste la dezinfectarea echipamentelor de laborator confectionate din metal, cauciuc, sticla, ceramica, portelan, echipamente termosensibile.  

Tabel:

Hexy Spray: Dezinfectant rapid pentru suprafete, 1l

(0)
40.00 lei

Se foloseste ca atare, nediluat prin pulverizare sau stergere. Produsul HEXY SPRAY se poate folosi pentru dezinfectia rapida a suprafetelor din domeniul medical. Produs biocid TP2, gata prepara..

Apa Oxigenata 3%, 100ml

(0)
4.27 lei

Este singurul agent compus numai din apa si oxigen, care are rol la distrugerea agentilor patogeni prin oxidare. Mod de Utilizare: Apa oxigenata 3%,are utilizari multiple,fiind utiliza..

BIONET S – Servetele dezinfectante pentru suprafete 150 buc.

(0)
44.00 lei

BIONET S - Servetele dezinfectante pentru suprafete  in cutie dozatoareAviz Nr. 2979BIO/02/12.24Se folosesc ca atare, pentru stergerea suprafetelor.Servetelele umede BIONET S se pot fol..

Bionet Sanidor, dezinfectant spray pentru suprafete, 500ml.

(0)
29.00 lei

Dezinfectant suprafete Bionet  Sanidor - 500ml spray - Elimina 99.99% din bacterii, fungi si levuri.  - Pentru dezinfectia de rutina rapida a locurilor publice. - Dezinfecteaza, si..

Dezinfectant clorigen general CLOROM, 50 tablete de clor dezinfectante

(0)
15.00 lei

Dezinfectantele clorigene, tabletele CLOROM sunt folosite pentru obiecte/suprafete infectate/contaminate: la ustensile de laborator, pavimente, toalete, bideuri, WC-uri, material medical, bureti, ling..

Dezinfectant HEXID 500 ml - dozator

(0)
27.00 lei

UTILIZARE: Produsul Hexid este un dezinfectant rapid care se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare. Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din sp..

Dezinfectant rapid Hexy Spray, 500 ml

(0)
33.00 lei

Desfasurarea activitatii in conditii maxime de igiena este esentiala pentru orice tehnician. Dezinfectantul Hexy Spray este produsul de care ai nevoie pentru a putea realiza acest lucru. Dez..

Dezinfectant suprafete Bionet Sanidor 1L

(0)
40.00 lei

Dezinfectant gata de utilizat destinat pentru dezinfecția suprafețelor prin pulverizare sau ștergere. Este indicat pentru dezinfecția suprafețelor și a materialului după fiecare persoana în cabine..

Hexid, Dezinfectant/antiseptic cu dozator, 1l.

(0)
41.00 lei

Dezinfectant maini si tegumente HEXID cu alcool - 1 litru cu pompita dozatoare Dezinfectant si Antiseptic pentru maini si tegumente Hexid - solutie preparata Specificatii Produsul..

HexyGel, Dezinfectant gel pentru maini, 500 ml.

(0)
27.00 lei

Produsul HEXYGEL se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.  Este indicat pentru dezinfectia mainilor personalului din spitale si cabinete medicale, d..

HexyGel, Dezinfectant gel, 1l.

(0)
41.00 lei

    Dezinfectant gel pentru maini - HexyGel - 1 litru cu pompitaProdusul HEXYGEL se foloseste pentru dezinfectia igienica si chirurgicala a mainilor prin frecare.Este indicat pentru dez..

Bionet A 15 1L

(0)
44.05 lei

Produs BIONET A 15 asigura dezinfectarea si dezodorizarea suprafetelor din salile de operatie, salile de sport, salile de asteptare, salile de conferinte, laboratoare etc. Se dezinfecteaza perdel..

Dezinfectant clorigen general CLOROM, 200 tablete de clor dezinfectante

(0)
35.00 lei

Dezinfectantele clorigene, tabletele CLOROM sunt folosite pentru obiecte/suprafete infectate/contaminate: la ustensile de laborator, pavimente, toalete, bideuri, WC-uri, material medical, bureti, ling..

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)