Instrumental

Tabel:

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar (concentrat) 5l

(0)
0.00 lei

Solutie dezinfectanta pentru instrumentar Klintensiv Klintensiv Instrumentar este un dezinfectant ambalat intr-un flacon de 5l cu formula concentrata, adecvat pentru uzul profesional si perso..

Klintensiv Dezinfectant Instrumentar 1l

(0)
54.00 lei

Solutie dezinfectanta Klintensiv Klintensiv Instrumentar este un dezinfectant ambalat intr-un flacon de 1000 ml cu formula concentrata de culoare albastra, destinata pentru uzul profesional...

Dezinfectant Ventisept 1L( concentrat)

(0)
38.70 lei

 Ventisept 1L DESCRIERE: Este un dezinfectant pentru curatarea si dezinfectarea manuala a instrumentelor medicale. Se foloseste la dezinfectarea echipamentelor de laborator confectionate..

Desogen 1L( concentrat)

(0)
41.00 lei

 Desogen 1L (concentrat) - sterilizant puternic DESCRIERE: Dezinfectant indicat in dezinfectia instrumentalului medico-chirurgical, stomatologic si de diagnosticare ce nu poate fi steril..

Combi Instruments-N -5L

(0)
552.00 lei

APLICABILITATE MOD DE UTILIZARE • Combi instruments N-concentrat lichid pentru dezinfectia si curatarea simultana a materialelor termosensibile (catetere, sonde), i..

Triacid-N-2L

(0)
223.20 lei

APLICABILITATE MOD DE UTILIZARE · Triacid N- concentrat lichid pentru instrumentarului chirurgical si a echipamentelor de laborator confectionate din sticla, cauciu..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)