Florovit

Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit de toamna pentru conifere 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit de toamna pentru conifere 1kg  DESCRIERE: Florovit de toamna pentru conifere este un ingrasamant ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru iar..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit de toamna pentru conifere 3kg

(0)
33.99 lei

Florovit pentru conifere 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit pentru conifere in momentul apilcarii pe plante asigura cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce decolorarea frunzelor in ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit de toamna universal 1kg

(0)
11.99 lei

Florovit de toamna universal 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant universal de toamna este indicat in cazul plantelor perene pentru imprastierea pe sol si pentru viitoarele culturi pentru prega..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru vita-de-vie 1kg DESCRIERE: Florovit pentru vita-de-vie este un ingrasamant mineral multicomponent pentru sol care se utilizeaza cand via este t..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L

(0)
8.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 0.55L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kg

(0)
189.99 lei

Ingrasamant Florovit cu nivel ridicat de fier pentru gazon 25kg DESCRIERE: Ingrasamantul cu nivel ridicat de fier Florovit pentru gazon este ideal pentru necesitatile nutritionale pentru toat..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kg

(0)
94.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru plante conifere 10kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru conifere este ideal pentru imprastierea pe sol si pregatirea coniferelor si arbustilor pentru ia..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg

(0)
26.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna Universal 3kg DESCRIERE: Ingrasamant Florovit Universal de toamna este indicat pentru viitoarele culturi pentru pregatirea solului si in cazul plantelor perene p..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 10kg

(0)
89.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 10kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este un ingrasamant ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toam..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit de toamna pentru gazon 1kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este ideal nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Se poate utiliza pentru ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 25kg

(0)
184.99 lei

Ingrasamant Florovit de toamna pentru gazon 25kg DESCRIERE: Florovit de toamna pentru gazon este ingrasamant potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de primavara timpurie si toam..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant granulat Florovit de toamna pentru gazon 3kg

(0)
31.99 lei

Florovit de toamna pentru gazon 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit de toamna pentru gazon este potrivit nevoilor nutritionale ale ierbii in perioada de toamna si primavara timpurie. Poate f..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant profesional granulat Florovit pentru conifere 25kg

(0)
299.97 lei

Florovit pentru conifere 25kg DESCRIERE: Florovit pentru plante conifere este un ingrasamant care in momentul aplicarii pe plante determina cresterea intensiva si culoarea intensa, reduce deco..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr

(0)
8.99 lei

Ingrasamant solubil pentru flori de gradina Florovit 200gr     DESCRIERE: Ingrasamantul este solutia ideala pentru o gradina frumoasa, ofera o inflorire abundenta florilor de gra..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine 1kg DESCRIERE: Ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, Florovit pentru afine, rhododendroni se poate imprastia pe sol pentru afine..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant solubil pentru flori de balcon Florovit 200gr

(0)
8.99 lei

Ingrasamant solubil pentru flori de balcon Florovit 200gr  DESCRIERE: Ingrasamantul este solutia ideala pentru o gradina frumoasa, asigura o inflorire abundenta florilor de balcon, de lunga..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru muscate 1L

(0)
12.99 lei

Ingrasamant specializat lichid Florovit pentru muscate 1L DESCRIERE: Este un ingrasamantul mineral concentrat recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/rhododendroni 3kg

(0)
31.97 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine/ rhododendroni 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru afine, ingrasamant mineral multicomponent pentru sol, se p..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L

(0)
26.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru muscate 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul mineral concentrat este recomandat pentru hranirea tuturor tipurilor de muscate si alte flori de balcon ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fructe de padure si fragi 1kg DESCRIERE: Florovit pentru capsuni, fructe de padure si fragi este un ingrasamant mineral multicomponent..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L

(0)
6.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.25L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflori..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg

(0)
27.99 lei

Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure 3kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant specializat granulat pentru capsuni, fragi si fructe de padure este un i..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L

(0)
9.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 0.55L DESCRIERE: Este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire este prelun..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 1L  DESCRIERE: Ingrasamant recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire este ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 1kg

(0)
12.99 lei

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant universal cu dolomit contine un set de nutrienti in proportii apropiate necesare pentru dezvoltarea si cresterea n..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L

(0)
21.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante cu flori 2.5L DESCRIERE: Ingrasamantul este recomandat pentru hranirea plantelor cu flori; creste numarul de flori, perioada de inflorire es..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 5kg

(0)
44.95 lei

Florovit ingrasamant Universal cu dolomit 5kg DESCRIERE: Florovit Universal cu dolomit contine un set de nutrienti in proportii apropiate necesare pentru cresterea normala si dezvoltarea multo..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg

(0)
11.99 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 1kg DESCRIERE: Florovit ingrasamant pentru trandafiri are o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutritionale ale..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L

(0)
6.99 lei

Florovit ingrasamant specializat lichid pentru plante verzi 0.25L DESCRIERE: Ingrasamant mineral concentrat indicat pentru hranirea plantelor verzi cu frunze ornamentale (arbore de cauciuc, dr..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg

(0)
29.99 lei

Florovit ingrasamant pentru trandafiri 3kg DESCRIERE: Ingrasamantul Florovit pentru trandafiri prezinta o compozitie mare de nutrienti care sunt potriviti special pentru necesitatile nutrition..

Afişare 1 - 30 din 70 (3 pagini)