Produse resigilate

Incercam sa fructificam la maxim oportunitatile,si dorim prin aceasta sa dam sanse de cumparare si celor care vor doar sa experimenteze un produs de protectie anti rozatoare sau anti insecte.

Ce inseamna resigilat pentru roinsect

Produsele resigilate sunt produse functionale si in parametri de protectie ca si cele noi, testate si verificate de catre tehnicienii nostri, ale caror ambalaje au fost deschise.


Aceste produse pot prezenta mici probleme estetice, cum ar fi urme de zgarieturi fine sau de utilizare.


Datorita faptului ca produsele au fost resigilate din diverse motive, exista posibilitatea ca pachetul sa nu contina toate accesoriile originale,instructiuni de utilizare,  parti din ambalajul original. Accesoriile care asigura functionalitatea produsului (exemplu: alimentator) sunt prezente intotdeauna.

Date fiind natura acestor produse si reducerile substantiale de pret fata de produsele similare sigilate, garantiile oferite nu acopera aceeasi perioada ca la produsele noi, sigilate.


Perioada de garantie a produselor resigilate este de doar 12 luni.

Conditiile de utilizare, manipulare si transportare a unui produs resigilat sunt aceleasi ca cele de la produsele sigilate.

Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

Recomandam verificarea imediat dupa receptie a acestor produse. 

Pentru aceasta categorie de produse, contravaloarea se returneaza doar in urmatoarele conditii:

- produsul se defecteaza in perioada de garantie prevazuta;
- defectul nu poate fi remediat intr-un interval de 30 de zile lucratoare;
- produsul defect nu poate fi inlocuit cu un produs similar.

Tabel:

Distrugator de insecte IK12 (acopera aprox. 120 mp) (-20% reducere)

(0)
95.74 lei

  Produs zgariat, dar in stare foarte buna, functional si in parametrii optimi ca si cele noi, testat si verificat de catre tehnicienii nostri. Ambalajul original este deschis si deteriorat,..

Distrugator de insecte zburatoare - Pestmaster IK6 (acopera aprox. 90mp) (-20% reducere)

(0)
79.99 lei

  Produs zgariat, dar in stare foarte buna, functional si in parametrii optimi ca si cele noi, testat si verificat de catre tehnicienii nostri. Ambalajul original este deschis si deteriorat, ..

Pestmaster AG625 - Dispozitiv anti cartite cu alimentare solara (-46% reducere)

(0)
29.99 lei

  Produs zgariat si ambalaj deteriorat, stare foarte buna de functionare si in parametrii optimi ca si cele noi, testat si verificat de catre tehnicienii nostri. Ambalajul original este ..

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)