Pachet Nutrifoliari (One 1L Tip: 4:1:1 + Two 1L Tip 2:3:1)

Pachet Nutrifoliari (One 1L Tip: 4:1:1 + Two 1L Tip 2:3:1)

Cod produs: Oferta-nutrif

Intro

Pachetul contine 2 fertilizante ce va vor ajuta plantele in toate fazele de dezvoltare. Nutrifoliar One este un ingrasamant foliar ce are in componenta sa o cantitate optima de azot care va fi de folos plantelor in faza de crestere. Nutrifoliar Two este...

Comanda Rapida

Te grabesti? Lasa-ne un numar de telefon si o adresa de email, de restul ne ocupam noi. Poti comanda si telefonic la 0758.101.501.

Crezi ca nu te descurci singur in lupta contra daunatorilor sau insectelor?

Avem o echipa specializata in dezinsectie si deratizare care va analiza cazul Dvs. si va gasi solutia ideala pentru alungarea musafirilor nepoftiti. Va rugam sa utilizati formularul de contact.

Produsul Pachet Nutrifoliari (One 1L Tip: 4:1:1 + Two 1L Tip 2:3:1) se afla in baza noastra de date. Este posibil ca la momentul efectuarii comenzii acest produs sa nu mai fie pe stoc. Daca doriti detalii referitoare la produsul Pachet Nutrifoliari (One 1L Tip: 4:1:1 + Two 1L Tip 2:3:1) ne puteti contacta la numarul de telefon 0217460006. Ne dam silinta ca informatiile afisate pe site-ul nostru privind produsul Pachet Nutrifoliari (One 1L Tip: 4:1:1 + Two 1L Tip 2:3:1) sa fie cat mai corecte. Totusi pot fi strecurate erori de redactare. Imaginile produselor sunt cu titlu informativ!
Va multumim!

Descriere


Pachetul contine 2 fertilizante ce va vor ajuta plantele in toate fazele de dezvoltare. Nutrifoliar One este un ingrasamant foliar ce are in componenta sa o cantitate optima de azot care va fi de folos plantelor in faza de crestere. Nutrifoliar Two este un ingrasamnt foliar ce contine mai mult fosfor, in acest fel, plantele dumneavoastra vor fi potentate si in faza de inflorire. Ingrasamantul Nutrifoliar One se recomanda pentru faza initiala de crestere vegetativa a plantelor, cand necesarul de azot este mare, in cazurile in care manifesta carente majore in macro, mezo si microelemente, precum si in cazurile de seceta prelungita sau in primaverile cu temperaturi scazute. Primavara corecteaza rapid efectele factorilor climatici nefavorabili si activeaza procesul de fotosinteza. Se recomanda pentru aplicare la urmatoarele culturi: cereale, floarea-soarelui, cartofi, legume.Ingrasamantul Nutrifoliar One se administreaza prin stropire, pulverizare pe frunzele plantelor. Se recomanda utilizarea sub forma de solutie de concentratie 1-2%, prin diluare cu apa (1-2 litri de ingrasamant foliar, care se amesteca si se omogenizeaza cu 100 litri de apa pentru suprafete mici. Aplicat avio se poate administra ca solutie in concentratie de pana la 5% (5 litri de produs la 100 litri de apa). Doza de utilizare recomandata este de 5l/ha de ingrasamant complex foliar pentru cultura mare, cartof, legumicultura si 8-10 l/ha de ingrasamant complex foliar in pomicultura, viticultura.


Se recomanda efectuarea a 1-2 tratamente pe sezon in functie de agrofondul asigurat si atunci cand planta are un foliaj bogat. Ingrasamantul complex foliar este compatibil cu majoritatea erbicidelor, fungicidelor si insecticidelor utilizate in Romania in tratamentele fitosanitare. Se recomanda totusi si efectuarea unei probe de compatibilitate prin amestecarea produselor in concentratiile mentionate de producatori.

Ingrasamantul Nutrifoliar Two este indicat pentru toate fazele de crestere a plantelor, stimuleaza dezvoltarea vegetativa, induce formarea mugurilor florali si intareste sistemul radicular, precum si dezvoltarea fructelor in faza incipienta. Corecteaza rapid efectele factorilor climatici nefavorabili si activeaza procesul de fotosinteza.


Se recomanda aplicarii urmatoarelor culturi: cereale, floarea-soarelui, cartofi, legume.
Produsul se administeaza prin stropire, pulverizare pe frunzele plantelor. Se recomanda utilizarea sub forma de solutie de concetratie 1-1,5%, prin diluare cu apa ( litru de ingrasamant se amesteca si omogenizeaza cu 100 litri de apa) pentru suprafete mici. Aplicat avio se poate administra ca solutie in concentratie de pana la 2,5% (2,5 litri de produs la 100 litri de apa). Doza de utilizare recomandata este de 5l/ha de ingrasamant complex foliar pentru cultura mare si legumicultura, respectiv 8-10 l/ha de ingrasamant complex foliar in pomicultura, viticultura. Se recomanda efectuarea a 1-2 tratamente pe sezon, in functie de agrofondul asigurat atunci cand planta are un foliaj bogat. Pentru ca are in compozitie 3 parti fosfor, este indicat a fi utilizat pentru cerealele si floarea soarelui care nu au fost fertilizate din toamna cu acest element. Ingrasamantul complex foliar este compatibil cu majoritate erbicidelor, fungicidelor si insecticidelor utilizate in Romania in tratamentele fitosanitare. Se recomanda totusi si efectuarea unei probe de compatibilitate prin amestecarea produselor in concentratiile mentionate de producatori.Alte informatii:
Taxa transport: 17 LEI
Livrare: Prin curier rapid in 24h in toata tara
Cantitate: 1l. + 1l.
Magazin prezentare si desfacere: Complexul comercial SIR - Lujerului, stand P35, Soseaua Virtutii, nr. 1, sector 6, Bucuresti (vis-a-vis de Cora Lujerului). Telefon magazin: 0725.311.005


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

Livrarea produselor

Produsele vor fi livrate intr-un colet, iar plata se va face ramburs. Coletele sunt trimise prin curier rapid, iar costurile pentru trimiterea acestora sunt suportate de catre dumneavoastra. Valoarea acestor costuri va va fi comunicata in momentul confirmarii comenzii.