Perfect Plant

Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 200 ml.

(0)
21.43 lei

Spray-ul Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pata neagra, ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Spray Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant 600 ml.

(0)
43.88 lei

Protectie Totala Actiune Tripla: insecticid, fungicid, acaricid Perfect Plant este un spray care va protejeaza plantele ornamentale, florile, legumele si pomii fructiferi de boli cum ar fi mana, pat..

Spray Insecticid anti-cochenille cu efect lustrant Perfect Plant 200 ml.

(0)
20.40 lei

Spray Insecticid anti-cochenille cu efect lustrant Perfect Plant protejeaza plantele de cochenille daunatoare si combate cu eficacitate insectele de pe plantele ornamentale distrugand purecii de pla..

Spray Insecticid pentru plante Perfect Plant 200 ml.

(0)
24.19 lei

Insecticid pentru plante Perfect Plant - eficienta rapida garantata impotriva insectelor si parazitilor; elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, tera..

Spray Insecticid pentru plante Perfect Plant 600 ml.

(0)
42.99 lei

Perfect Plant Insecticid pentru plante - eficienta rapida garantata impotriva insectelor si parazitilor; elimina rapid insectele si parazitii daunatori de pe plantele ornamentale de apartament, tera..

Spray Lustrant pentru plante Perfect Plant 200 ml.

(0)
17.37 lei

Spray-ul Lustrant pentru plante Perfect Plant elimina petele de praf, apa si calcar si da un luciu natural si efect anti praf plantelor; va ajuta sa redati plantei dumneavoastra un aspect frumos. ..

Spray Lustrant pentru plante Perfect Plant 600 ml.

(0)
36.98 lei

Perfect Plant Lustrant pentru plante elimina petele de praf, apa si calcar si da un luciu natural si efect anti praf plantelor; va ajuta sa redati plantei dumneavoastra un aspect frumos. APLICARE..

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)