Protect

Tabel:

Spray contra gandaci si furnici PROTECT

(0)
17.97 lei

PROTECT Spray anti gandaci de bucatarie si furnici DESCRIERE: Este un produs eficient si rapid utilizat in combaterea insectelor taratoare  (gandaci, furnici, purici, etc). Nu are ef..

Spray contra mustelor si tantarilor PROTECT

(0)
17.93 lei

PROTECT Spray anti muste, tantari DESCRIERE: Este un produs eficient si rapid utilizat in eliminarea insectelor zburatoare (muste, tantari). Nu are efect negativ asupra omului si a animal..

Aerosol pentru combaterea viespilor PROTECT

(0)
18.72 lei

PROTECT aerosol impotriva viespilor DESCRIERE: Cu ajutorul unei duze speciala de pulverizare a spray-ului impotriva viespilor PROTECT permite tratarea cuibului de viespi de la o distanta ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Caseta anti moli PROTECT

(0)
9.12 lei

PROTECT Caseta contra moli DESCRIERE: Caseta contra moliilor se utilizeaza in spatii inchise (magazine, apartamente, depozite, dulapuri, sifoniere, garderobe, etc) pentru prinderea moliil..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana furnici PROTECT

(0)
19.45 lei

                           PROTECT Capcana pentru furnici DESCRIERE: Capc..

Capcana furnici faraon PROTECT

(0)
32.65 lei

PROTECT Capcana pentru furnici faraon DESCRIERE: Este un produs cu efect intarziat si este eficient doar in cazul furnicilor faraon. Metoprenul –substanta activa a produsului - impiedica dezv..

Momeala sub forma de boabe cerealiere - Protect (350gr.)

(0)
14.20 lei

 Momeala soareci, sobolani sub forma de boabe cerealiere INDICATII: Produsul se foloseste pentru combaterea sobolanilor si soarecilor.Compozitie:0.005% bromadiolon ca substanta activa. ..

Baton cerat PROTECT (4 x 50 g)

(0)
11.69 lei

PROTECT baton cerat 4 x 50 g DESCRIERE: Batonul presat impregnat cu parafina se poate folosi in locuri umede pentru combaterea rozatoarelor (canale, pivnite umede etc.) Contine BITREX. ALT..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)