Protectie contra daunatori

Magazinul online va ofera  substante atractante pentru soareci, sobolani. Capcanele mecani ce impotriva soarecilor si sobolanilor va ajuta sa prindeti rozatoarea in capcana. Crema atractanta este o momeala sigura pentru capcanele mecanice si placi adezive pe baza de atractanti alimentari aromatizati, capabili sa atraga in mod irezistibil soarecii si sobolanii.

Tabel:

Capcana mecanica soareci Luna 2buc/ set

(0)
12.99 lei

Capcana mecanica din lemn pentru capturarea soarecilor Luna DESCRIERE: Capcana din lemn Luna eficienta pentru capturarea soarecilor, usor de manevrat, cu actiune rapida. Este confectionata..

Crema atractanta pentru capturarea rapida a soarecilor EAT020 ( 100gr )

(0)
39.89 lei

Crema atractanta EAT020 pentru capcane mecanice si placi adezive 100gr   DESCRIERE: Crema atractanta EAT020 este o momeala sigura pentru capcane mecanice si placi adezive pe baza de at..

Globol Gel-

(0)
49.99 lei

GLOBOL GEL solutie eficienta impotriva gandacilor si altor insecte taratoare (GLOBOL SCHABEN PASTE) DESCRIERE: Globol GEL este un produs destinat distrugerii gandacilor si altor insecte tarat..

Insecticid antiviespi antitantari EVOSECT

(0)
94.76 lei

Evosect - insecticid concentrat emulsionabil anti - viespi. MOD DE UTILIZARE: Produsul Insecticid Evosect se utilizeaza prin diluarea cu apa astfel: - 25 ml substanta concentrata / 100..

Lipici pentru soareci sobolani Biostop

(0)
9.67 lei

DESCRIERE: Lipiciul pentru soareci Biostop este un lipici non-toxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea soarecilor. Calitatea lui nu se deterioreaza la influenta ap..

Pestmaster Bait Station 01

(0)
1.45 lei

Statii de intoxicare pentru rozatoare mici DESCRIERE: Aceste statii de monitorizare ieftine sunt disponibile în variante din carton, pentru soareci. Asamblarea este usoara si se face conf..

Plasa anti insecte pentru ferestre 100x100 cm - alba

(0)
12.77 lei

Plasa contra insectelor pentru fereastra 100 x 100 cm alba DESCRIERE: Plasa contra insectelor 100 x 100 cm alba, pentru ferestre, este din poliester rezistent la razele UV, lavabil la 30°, c..

Capcana mecanica sobolani soareci Luna

(0)
17.95 lei

Capcana mecanica din lemn pentru capturarea soarecilor si sobolanilor Luna DESCRIERE: Capcana mecanica din lemn Luna este eficienta pentru capturarea atat a soarecilor cat si a sobolanilor...

Gel atractant pentru soareci

(0)
39.99 lei

Gel atractant pentru soareci DESCRIERE: Momeala sigura, 100% non toxica pe baza de atractivi alimentari speciali pentru soareci, nealergica si nu pateaza tesaturile. Permite atragerea mai mul..

Insecticid gel impotriva furnicilor Foval

(0)
38.70 lei

Foval - insecticid gel contra furnicilor     DESCRIERE: Actiunea eficienta a insecticidului este vizibila atunci cand furnicile lucratoare l-au luat si distribuit in coloni..

Insecticid universal impotriva insectelor taratoare si zburatoare - Insektum 1L

(0)
69.67 lei

INSEKTUM - insecticid universal Combate un spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, furnici, etc. DOMENII DE UT..

Lipici pentru soareci sobolani non-toxic TOP GUM 135gr

(0)
10.98 lei

 Lipici pentru soareci, sobolani non-toxic TOP GUM 135gr DESCRIERE: Lipiciul pentru soareci TOP GUM este destinat pregatirii capcanelor adezive utilizate in profilaxia sanitar umana si a..

Afişare 1 - 12 din 160 (14 pagini)