Anti daunatori

Produse contra daunatorilor, anti rozatoarelor, contra, anti furnici, molii, gandaci, soareci, contra insecte , ataca rozatoarele cu eficienta creean un confort pe o perioada indelungata , anti viespi spray este un produs eficient cu efecte instantanee , anti muste .
Tabel:

Globol Gel-

(0)
49.99 lei

GLOBOL GEL solutie eficienta impotriva gandacilor si altor insecte taratoare (GLOBOL SCHABEN PASTE) DESCRIERE: Globol GEL este un produs destinat distrugerii gandacilor si altor insecte tarat..

Insecticid gel impotriva furnicilor Foval

(0)
38.70 lei

Foval - insecticid gel contra furnicilor     DESCRIERE: Actiunea eficienta a insecticidului este vizibila atunci cand furnicile lucratoare l-au luat si distribuit in coloni..

Gel impotriva gandacilor de bucatarie Foval

(0)
25.15 lei

Foval - solutie eficienta anti gandaci de bucatarie CARACTERISTICI: Este un produs destinat distrugerii gandacilor si altor insecte taratoare ce va pot invada casa. Este recomandat de insti..

MaxForce IC gel

(0)
70.63 lei

Gel insecticid pentru combaterea gandacilor de bucatarie MaxForce IC este o momeala insecticida conditionata sub forma unui gel de culoare alba, avand drept substanta activa imidacloprid-ul, un ..

Capcana gandaci BioStop

(0)
21.85 lei

BIOSTOP Capcana pentru gandaci DESCRIERE: Este un produs non toxic care se utilizeaza pentru monitorizarea gandacilor, pentru eliminarea infectiilor de gandaci, precum si pentru neutralizarea ..

Placi cu lipici si substanta atractanta pentru capturarea gandacilor

(0)
18.00 lei

Capcane impotriva gandacilor MOD DE UTILIZARE: Pachetul contine 5 placi adezive, cu o substanta chimica speciala ce atrage gandacii, iar lipiciul de pe placa ii retine. Acestia vor muri in ce..

Placi cu lipici si substanta atractanta impotriva gandacilor X-TRAP PRISON - 2buc

(0)
6.99 lei

Placi cu lipici si substanta atractanta impotriva gandacilor X-TRAP PRISON - 2buc   DESCRIERE: Capcana X-TRAP PRISON va ajuta sa scapati de gandaci intr-un mod simplu si eficient. Gata d..

Capcane cu atractant impotriva gandacilor KOS13 ( 5buc / set)

(0)
18.98 lei

Capcane cu atractant impotriva gandacilor KOS13 ( 5buc / set) DESCRIERE: Capcana adeziva cu atractant impotriva gandacilor, practica si usor de utilizat, rezolva cu usurinta problemele lega..

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea soarecilor si gandacilor Pro Glue

(0)
2.99 lei

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea soarecilor si gandacilor Pro Glue DESCRIERE: Capcana adeziva din carton ce contine atractant alimentar pentru capturarea si monitorizarea rozat..

Capcana cu lipici adeziv pentru monitorizarea insectelor taratoare ScaraTrap

(0)
5.48 lei

Capcana cu lipici adeziv utilizata pentru monitorizarea insectelor taratoare cu dubla banda adeziva ScaraTrap   DESCRIERE: Capcana cu lipici adeziv ScaraTrap cu dubla banda adeziva este..

Insecticide profesional fumigen KOS139, anti tantari, purici, molii, plosnite, furnici, gandaci

(0)
69.95 lei

Insecticide profesional fumigen KOS139, anti tantari, purici, molii, plosnite, furnici, gandaci   DESCRIERE:   Insecticide profesional fumigen KOS139, eficient pentru toate ti..

Rat Raus Ambient REP78 repelent olfactiv granule pentru soareci si sobolani 50gr

(0)
49.97 lei

Rat Raus Ambient REP78 repelent olfactiv granule pentru soareci si sobolani 50gr DESCRIERE: Rat Raus Ambient este un repelent pentru soareci si sobolani, realizat din granule de lut uscate s..

Afişare 1 - 12 din 23 (2 pagini)