Anti daunatori

Produse contra daunatorilor, anti rozatoarelor, contra, anti furnici, molii, gandaci, soareci, contra insecte , ataca rozatoarele cu eficienta creean un confort pe o perioada indelungata , anti viespi spray este un produs eficient cu efecte instantanee , anti muste .
Tabel:

Aparat anti daunatori Ultrasonic XL800

(0)
179.98 lei

 DESCRIERE :Ultrasonic XL 800 vine cu o frecventa variabila continuu. Va recomandam urmatoarele setari (comutatorul rotativ de la stanga la dreapta) pentru expulzarea urmatorilor daunatori: ..

Bastoane impotriva tantarilor, mustelor negre si altor insecte zburatoare, Bros, 4buc.

(0)
14.88 lei

Bastonase fumigene BROS pentru combaterea insectelor zburatoare (tantari, muste etc.) protejeaza pana la 60mp, recomandam utilizarea lor in gradini sau balcoane, au un efect similar ca al spiralei fum..

Capcana pentru furnici, Bros, 20gr.

(0)
19.00 lei

Produs eficient impotriva furnicilor din gospodarie, de gradina si faraon. Distruge intreaga colonie si regina. Capcana anti furnici este un produs realizat special pentru captarea furnicilor, se folo..

Gel pentru tratarea intepaturilor (calmare imediata) Bros, 35ml.

(0)
12.50 lei

Gelul Bros, reduce semnificativ mancarimile si umflaturile de pe piele care apar dupa intepaturile tantarilor, viespilor, albinelor si a altor insecte. Ideal de luat in drumetii, camping, pescuit..

Granule pentru furnici, Bros, 60gr.

(0)
12.00 lei

Produsul de la Bros reprezinta o momeala sub forma cristalizata care elimina eficient furnicile. Substantele selectate sunt atractive pentru insecte si asigura eficienta inca de la prima utilizare.Ca ..

Lichid impotriva cartitelor, Bros, 500ml.

(0)
32.49 lei

Solutie repelenta impotriva cartitelor ce ofera protectie naturala si siguranta in utilizare, produsul alunga cartitele datorita mirosului puternic emanat, functioneaza imediat dupa ce este folosit.Pr..

Repelent impotriva cartitelor, cainilor si pisicilor, Bros, 450ml.

(0)
28.00 lei

Produsul se regaseste sub forma de pulbere, confera protectie naturala si siguranta in utilizare, respingandu-se  astfel animalele de companie si cartitele datorita mirosului puternic emanat, fun..

Spirale impotriva tantarilor (efect imediat) Bros, 10buc.

(0)
13.67 lei

Spiralele insecticide impotriva tantarilor, sunt fabricate din hartie presata, au in continut ingrediente active emanate in timpul arderii care indeparteaza tantarii si insectele daunatoare, in spatii..

Insecticid gel impotriva furnicilor Foval

(0)
38.70 lei

Foval - insecticid gel contra furnicilor     DESCRIERE: Actiunea eficienta a insecticidului este vizibila atunci cand furnicile lucratoare l-au luat si distribuit in coloni..

MaxForce IC gel (Bayer) - 20 gr

(0)
89.69 lei

Gel insecticid pentru combaterea gandacilor de bucatarie MaxForce IC este o momeala insecticida conditionata sub forma unui gel de culoare alba, avand drept substanta activa imidacloprid-ul, un ..

Capcana gandaci BioStop

(0)
21.85 lei

BIOSTOP Capcana pentru gandaci DESCRIERE: Este un produs non toxic care se utilizeaza pentru monitorizarea gandacilor, pentru eliminarea infectiilor de gandaci, precum si pentru neutralizarea ..

Placi cu lipici si substanta atractanta impotriva gandacilor X-TRAP PRISON - 2buc

(0)
6.99 lei

Placi cu lipici si substanta atractanta impotriva gandacilor X-TRAP PRISON - 2buc   DESCRIERE: Capcana X-TRAP PRISON va ajuta sa scapati de gandaci intr-un mod simplu si eficient. Gata d..

Capcane cu atractant impotriva gandacilor KOS13 ( 5buc / set)

(0)
18.98 lei

Capcane cu atractant impotriva gandacilor KOS13 ( 5buc / set) DESCRIERE: Capcana adeziva cu atractant impotriva gandacilor, practica si usor de utilizat, rezolva cu usurinta problemele lega..

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea soarecilor si gandacilor Pro Glue

(0)
3.99 lei

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea soarecilor si gandacilor Pro Glue DESCRIERE: Capcana adeziva din carton ce contine atractant alimentar pentru capturarea si monitorizarea rozat..

Capcana cu lipici adeziv pentru monitorizarea insectelor taratoare ScaraTrap

(0)
5.48 lei

Capcana cu lipici adeziv utilizata pentru monitorizarea insectelor taratoare cu dubla banda adeziva ScaraTrap   DESCRIERE: Capcana cu lipici adeziv ScaraTrap cu dubla banda adeziva este..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Rat Raus Ambient REP78 repelent olfactiv granule pentru soareci si sobolani 50gr

(0)
49.97 lei

Rat Raus Ambient REP78 repelent olfactiv granule pentru soareci si sobolani 50gr DESCRIERE: Rat Raus Ambient este un repelent pentru soareci si sobolani, realizat din granule de lut uscate s..

Capcana pentru muste BioStop Plusz

(0)
45.36 lei

BIOSTOP Plusz Capcana pentru muste DESCRIERE: Este un produs non toxic utilizat pentru prinderea mustelor si a altor insecte zburatoare. Produsul este identic cu capcanele obisnuite de muste i..

Capcana muste BioStop Farm

(0)
48.37 lei

Capcana anti muste BiostopFarm DESCRIERE: Este o capcana non toxica, se poate utiliza usor, poate capta 15.000 muste. Se poate amplasa acolo unde numarul de muste creaza probleme, in jurul lo..

Capcana de viespi si muste BioStop

(0)
33.62 lei

BIOSTOP capcana de viespi si muste DESCRIERE: Prin efectul ei de ademenire si continutul ei de sex-feromon capcana de viespi si muste BioStop atrage si colecteaza viespi si  muste intr-o..

BioStop - Capcana pentru muste cu adeziv

(0)
1.90 lei

Capcana pentru muste cu adeziv de la BioStop nu contine insecticid MOD DE UTILIZARE: Produsul este creat pentru prinderea mustelor si a altor insecte zburatoare, precum: moliile, bondari, musc..

Capcana pentru molia textilelor BioStop (anti molii)

(0)
21.85 lei

Capcana cu feromoni anti molii BioStop DESCRIERE: Se poate utiliza in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) pentru prinderea moliilor (Plodia Interpunctella, Ephestia El..

Capcana molii alimentare BioStop

(0)
21.21 lei

BIOSTOP Capcana anti molii alimentare DESCRIERE:  Se poate utiliza in spatii inchise (magazine alimentare, apartamente, depozite) pentru prinderea moliilor. Pentru distrugerea moliilor d..

Caseta anti moli PROTECT

(0)
9.12 lei

PROTECT Caseta contra moli DESCRIERE: Caseta contra moliilor se utilizeaza in spatii inchise (magazine, apartamente, depozite, dulapuri, sifoniere, garderobe, etc) pentru prinderea moliil..

Capcana adeziva anti molii de lana cu feromoni Geo Pad

(0)
17.98 lei

Capcana adeziva anti molii de lana cu feromoni Geo Pad DESCRIERE: Capcana adeziva din carton anti-molii de lana, cu feromoni, este recomandata pentru monitorizarea si controlul insectelor (mol..

Capcana adeziva anti-molii de cereale cu feromoni Geo Pad

(0)
14.95 lei

Capcana adeziva anti-molii de cereale cu feromoni Geo Pad DESCRIERE: Capcana lipicioasa anti-molii de cereale cu feromoni este o capcana adeziva ideala pentru monitorizarea si controlul inse..

Capcana furnici PROTECT

(0)
19.45 lei

                           PROTECT Capcana pentru furnici DESCRIERE: Capc..

Capcana furnici faraon PROTECT

(0)
32.65 lei

PROTECT Capcana pentru furnici faraon DESCRIERE: Este un produs cu efect intarziat si este eficient doar in cazul furnicilor faraon. Metoprenul –substanta activa a produsului - impiedica dezv..

Afişare 1 - 27 din 27 (1 pagini)