Capcane adezive de soareci sobolani

Capcane adezive de soareci
Tabel:

Gel soareci Provoke (56 gr.) CAM175

(0)
39.99 lei

Gelul atractant este foarte sigur in combaterea soarecilor, nu este alergic, nu pateaza tesaturile si este nontoxic (100% pe baza de atractivi alimentari speciali pentru soareci).Este usor de aplicat ..

Lipici pentru soareci sobolani Biostop

(0)
9.19 lei

DESCRIERE: Lipiciul pentru soareci Biostop este un lipici non-toxic, transparent, fara miros, neinflamabil, utilizat pentru eliminarea soarecilor. Calitatea lui nu se deterioreaza la influenta ap..

Lipici pentru soareci sobolani non-toxic TOP GUM 135gr

(0)
9.88 lei

 Lipici pentru soareci, sobolani non-toxic TOP GUM 135gr DESCRIERE: Lipiciul pentru soareci TOP GUM este destinat pregatirii capcanelor adezive utilizate in profilaxia sanitar umana si a..

Lipici nontoxic pentru soareci BIO-GLUE 135gr

(0)
8.04 lei

Lipici pentru soareci nontoxic BIO-GLUE 135gr DESCRIERE: BIO-GLUE este un lipici pentru soareci destinat pregatirii capcanelor adezive utilizate in profilaxia sanitar umana si agricultura. ..

Lipici pentru soareci sobolani TOP 10 - 135gr.

(0)
6.37 lei

DESCRIERE: Lipici utilizat pentru capturarea soarecilor, sobolanilor si soarecilor de camp. Poate fi utilizat si pentru prinderea insectelor taratoare (gandaci de bucatarie, furnici, omizi), care..

Lipici pentru soareci sobolani non-toxic KO TRAP 135gr

(0)
9.98 lei

Lipici pentru soareci sobolani non-toxic KO TRAP 135gr DESCRIERE: Lipiciul pentru soareci sobolani non-toxic KO TRAP este ideal pentru pregatirea capcanelor adezive. Se utilizeaza in spatii..

Placa adeziva soareci CAM172

(0)
4.99 lei

Placi adezive pentru capturarea soarecilor din cas DESCRIERE: Placa adeziva contine atractant pentru capturarea si monitorizarea soarecilor, nefiind necesara utilizarea raticidelor( momeli/ otr..

Placa adeziva capturare soareci/ sobolani CAM173

(0)
6.99 lei

Placi adezive pentru capturarea soarecilor/ sobolanilor din casa DESCRIERE: Placa adeziva contine atractant pentru capturarea si monitorizarea rozatoarelor (soareci, sobolani), nefiind ne..

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea soarecilor si gandacilor Pro Glue

(0)
3.99 lei

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea soarecilor si gandacilor Pro Glue DESCRIERE: Capcana adeziva din carton ce contine atractant alimentar pentru capturarea si monitorizarea rozat..

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea rozatoarelor Glue Twin

(0)
3.49 lei

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea rozatoarelor Glue Twin DESCRIERE: Capcana adeziva contine atractant pentru capturarea si monitorizarea rozatoarelor, nu contine si nu dezvolt..

Capcana adeziva din carton cu atractant Ultra Stop

(0)
4.47 lei

Capcana adeziva din carton cu atractant Ultra Stop DESCRIERE: Capcana din carton pe baza de adeziv aromatizat este ideala pentru capturarea si monitorizarea soarecilor, nefiind necesara ut..

Capcana adeziva din carton cu atractant pentru rozatoare mici Topi Stop

(0)
3.56 lei

Capcana adeziva din carton cu atractant pentru rozatoare mici Topi Stop DESCRIERE: Capcana din carton Topi Stop pe baza de adeziv aromatizat este ideala pentru capturarea si monitorizarea ..

Capcana adeziva din carton cu atractant alimentar pentru monitorizarea si combaterea soarecilor Stop Mini

(0)
4.47 lei

Capcana adeziva din carton cu atractant alimentar pentru monitorizarea si combaterea soarecilor Stop Mini DESCRIERE: Capcana lipicioasa din carton Stop Mini cu atractant alimentar este idea..

Capcana adeziva pentru soareci cu atractant alimentar Stop Mini Plastic

(0)
4.03 lei

Capcana adeziva pentru soareci cu atractant alimentar Stop Mini Plastic DESCRIERE: Capcana adeziva pentru soareci cu atractant alimentar Stop Mini Plastic este ideala pentru monitorizarea si..

Placa adeziva soareci, sobolani - TOP 34

(0)
10.52 lei

TOPI TRAP MINI - Placi adezive pentru capturarea soarecilor din casa CUM FUNCTIONEAZA: I. Mod de capcana "plat": 1. Indepartati folia protectoare de la capcana, puneti-o cu partea adeziva or..

Placa adeziva soareci, sobolani - TOP 35 MAXI

(0)
10.52 lei

Placi adezive pentru capturarea soarecilor din casa CUM FUNCTIONEAZA: 1. Indepartati folia protectoare de la capcana, puneti-o cu partea adeziva orientata in sus, in locurile infestate de roza..

Placa adeziva soareci - TOP 09 (2 buc)

(0)
13.76 lei

Placi adezive pentru capturarea soarecilor din casa CUM FUNCTIONEAZA 1. Indepartati folia protectoare de la capcana, puneti-o cu partea adeziva orientata in sus, in locurile infestate de rozat..

Placa adeziva sobolani - TOP 11 (2buc)

(0)
19.43 lei

Placi adezive pentru capturarea soarecilor din casa CUM FUNCTIONEAZA: 1. Indepartati folia protectoare de la capcana, puneti-o cu partea adeziva orientata in sus, in locurile infestate de roza..

Capcana cu lipici cu atractant pentru capturare soareci sobolani Glue Rat Trap 2 buc/set

(0)
19.92 lei

Capcana cu lipici cu atractant pentru capturare soareci sobolani Glue Rat Trap 2 buc/set DESCRIERE: Capcana cu lipici cu atractant pentru capturare soareci sobolani Glue Rat Trap este o capc..

Capcana adeziva pentru capturare soareci, reptile, gandaci sau alte insecte taratoare Book Rat Nera

(0)
13.99 lei

Capcana adeziva pentru capturare rozatoare medii sau mici, reptile( serpi, soparle), paianjeni, gandaci sau alte insecte taratoare DESCRIERE: Capcana Book Rat Nera este o capcana adeziva d..

Capcana adeziva gata de utilizare din lemn pentru combatere eficienta sobolani soareci

(0)
29.89 lei

Capcana adeziva gata de utilizare din lemn pentru combatere eficienta sobolani, soareci DESCRIERE: Capcana cu lipici pe suport din lemn contine 2 placi separate, gata de utilizare, este ef..

Capcana cu lipici pentru soareci Prison

(0)
18.77 lei

DESCRIERE: Capcana adeziva cu substante atractante pentru prinderea soarecilor . MOD DE UTILIZARE: Se indeparteaza foaia de hartie care acopera stratul de lipici, se asambleaza bucatile de..

Afişare 1 - 22 din 22 (1 pagini)