Capcane mecanice de soareci sobolani

Capcane de soareci mecanice Capcane de sobolani mecanice
Tabel:

Capcana mecanica reutilizabila, pentru soareci, Strong Mouse Catcher

(0)
11.91 lei

Capcana mecanica Strong Mouse Catcher, este una dintre cele mai eficiente si sigure modalitati de capturare a soarecilor. Este o capcana mecanica, reutilizabila, cu dinti de prindere pentru a asigura ..

Capcana mecanica reutilizabila, pentru sobolani, Strong Rat Catcher

(0)
21.72 lei

Capcana mecanica Strong Rat Catcher, este una dintre cele mai eficiente si sigure modalitati de capturare a sobolanilor, rozatoarelor mari. Este o capcana mecanica, reutilizabila, cu dinti de prindere..

Capcana mecanica soareci Luna, 2buc/ set

(0)
11.69 lei

Capcana mecanica din lemn pentru capturarea soarecilor Luna DESCRIERE: Capcana din lemn Luna eficienta pentru capturarea soarecilor, usor de manevrat, cu actiune rapida. Este confectionata..

Capcana rozatoare, Alive Metal

(0)
26.98 lei

Capcana ecologica cu arc, ideala pentru capturarea sobolanilor si a animalelor foarte mici.Avantajul acestei capcane este ca nu dauneaza in nici un fel capturii.Modalitatea de folosire este foarte sim..

Capcana mecanica sobolani/soareci, Luna

(0)
16.16 lei

Capcana mecanica din lemn pentru capturarea soarecilor si sobolanilor Luna DESCRIERE: Capcana mecanica din lemn Luna este eficienta pentru capturarea atat a soarecilor cat si a sobolanilor...

Capcana mecanica pentru rozatoare mici CAM179

(0)
27.78 lei

 Capcana mecanica pentru soareci CUM FUNCTIONEAZA: Capcana refolosibila actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii sai asigura o prindere ferma. Se  fixeaza ..

Trapper T-REX capcana mecanica sobolani CAM178

(0)
61.62 lei

Capcana mecanica pentru sobolani  CUM FUNCTIONEAZA: Capcana refolosibila este actionata cu arc si are dinti foarte puternici care ucid sobolanii. Dintii sai asigura o prindere ferma in mome..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana mecanica soareci - Velox Trap TTP35

(0)
13.31 lei

Capcana mecanica  soareci Velox Trap     CUM FUNCTIONEAZA: Capcana de captare pentru soareci refolosibila actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana mecanica pentru soareci Sicur Trap Miny TTP31 (set 2 buc)

(0)
19.34 lei

 Capcana mecanica soareci Sicur Trap Maxy      CUM FUNCTIONEAZA: Capcana de captare pentru soareci refolosibila actionata cu arc care ucide soareci in momentul ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana mecanica pentru sobolani Sicur Trap Maxy TTP36

(0)
22.13 lei

 Capcana mecanica sobolani Sicur Trap Maxy CUM FUNCTIONEAZA: Capcana de captare pentru sobolani refolosibila actionata cu arc care ucide sobolanii in momentul capturarii. Dintii sai as..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana mecanica pentru soareci Metal Trap Miny TTP38 (set 2 buc)

(0)
10.52 lei

Capcana mecanica soareci Metal Trap Miny     CUM FUNCTIONEAZA: Capcana de captare pentru soareci refolosibila actionata cu arc care ucide soareci in momentul capturarii. Dintii ..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Capcana mecanica soareci - Basic Trap TTP33 (set 2 buc)

(0)
14.95 lei

 Capcana mecanica soareci Basic Trap CUM FUNCTIONEAZA: Capcana mecanica anti soareci refolosibila actionata cu arc care ucide rozatoarele in momentul capturarii. Dintii sai asigura o p..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)