Igiena publica

solutii anti muste profesionale cu efecte indelungate de alungarea anti tantari si alte insecte zburatoare si taratoare .fendona una dintre solutiile de top al producatorului german bayer, acopera un spectru larg de combatere anti muste , anti plosnite , anti tantari , anti capuse .

Tabel:

Insecticid concentrat Getox CT+, 1 l

(0)
125.00 lei

Biocidul GETOX CT+ este un insecticid concentrat cu efect de soc, deosebit de eficient in combaterea gandacilor de bucatarie, viespilor si furnicilor,mustelor, puricilor, plosnitelor, moliilor, etc.Su..

Insecticid concentrat Getox CT+, 5 l

(0)
605.00 lei

Biocidul GETOX CT+ este un insecticid concentrat cu efect de soc, deosebit de eficient in combaterea gandacilor de bucatarie, viespilor si furnicilor,mustelor, puricilor, plosnitelor, moliilor, etc..

Alcool izopropilic Exit, agent de curatare, degresare si igienizare diverse suprafete, 1l.

(0)
54.83 lei

Agent de degresare si curatare diverse suprafete, industria biocidelor: insecticide, dezinfectanti, tipografie: tusuri, cerneala.Concentratie: 85%Alcoolul izopropilic este un solvent puternic folosit ..

Arkadia FORTE, insecticid profesional, 5l

(0)
449.00 lei

Insecticid profesional vonMarcus Arkadia FORTE, destinat combaterii insectelor taratoare (gandaci, purici, termite, furnici, etc.), precum si insectelor zburatoare (muste, tantari, viespi, etc.).INDIC..

Clean Foss Forte - Bioactivator pentru Fose Septice - 500gr

(0)
37.24 lei

Clean Foss Forte - Bioactivator pentru Fose SepticeDescriere:Clean Foss Forte este un bioactivator inovator si eficient conceput special pentru imbunatatirea performantei sistemelor de fose septice. A..

Clean-Foss, bioactivator fose septice sub forma de pulbere, 1kg.

(0)
79.17 lei

Produsul este recomandat pentru biodegradarea continutului foselor septice, elimina mirosurile neplacute si contribuie la mentinerea sistemului sanitar curat.Zona de aplicare: vas WC, tevi canalizare,..

Cypertox Forte universal, impotriva insectelor, 15 ml

(0)
5.99 lei

Cypertox Forte (15ml) cu spectru larg de actiune insecticida si efect deosebit de rapid („efect de soc”) pentru dezinsectia spatiilor cu grad ridicat de infestare: gandaci de bucatarie, muste, dar poa..

Dacprid 1l. Insecticid profesional concentrat, cu spectru larg de actiune

(0)
98.00 lei

Dacprid este o emulsie concentrata de tip insecticid, foarte eficienta pentru eliminarea insectelor cauzatoare de discomfort.Produs cu un spectru larg de actiune asupra insectelor tinta si remane..

DACPRID, insecticid universal, elimina insectele, 5l

(0)
449.00 lei

Dacprid este o emulsie concentrata de tip insecticid, foarte eficienta pentru eliminarea insectelor cauzatoare de discomfort.Produs cu un spectru larg de actiune asupra insectelor tinta si remanenta p..

Evosect insecticid concentrat emulsionabil, antiviespi, 5l.

(0)
449.00 lei

Produsul Insecticid Evosect se utilizeaza prin diluarea cu apa astfel:- 25 ml substanta concentrata / 1000ml.Produsul se aplica cu ajutorul unui pulverizator, dimineata sau seara tarziu cand viespile ..

Gel atractant pentru rozatoare, Pestmaster, 300 gr

(0)
48.89 lei

GEL ATRACTANT este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de intoxicare. Produsul nu co..

Insecticid antiviespi antitantari EVOSECT

(0)
98.00 lei

Evosect - insecticid concentrat emulsionabil anti - viespi. MOD DE UTILIZARE: Produsul Insecticid Evosect se utilizeaza prin diluarea cu apa astfel: - 25 ml substanta concentrata / 100..

Insecticid concentrat impotriva unui spectru larg de insecte, Aptanex FORTE 1l.

(0)
98.00 lei

Aptanex FORTE este un insecticid concentrat folosit de utilizatori profestionisti, in combaterea insectelor zburatoare, dar si taratoare. Insectele combatute de acest insecticid profesional sunt: must..

Insecticid concentrat Super G 1 litru

(0)
270.00 lei

Insecticid concentrat Super G 1litruCompozițieCypermethrin 3.2%, Tetramethrin 5%, Butoxid de piperonyl 21.2 %, coformulanți.Activitate biocidăProdusul a fost testat și dovedit eficient de către Instit..

Insecticid concentrat Super G 5 litri

(0)
1350.00 lei

Insecticid concentrat Super G   Compoziție Cypermethrin 3.2%, Tetramethrin 5%, Butoxid de piperonyl 21.2 %, coformulanți.   Activitate biocidă Produsul a fost testat și..

Insecticid Exit Forte Gel, 300 gr

(0)
110.98 lei

EXIT FORTE GEL este un insecticid sub forma de gel, destinat combaterii insectelor taratoare de bucatarie (pentru exterior si interior, care este eficient impotriva gandacilor Baltta orientalis si Per..

Insecticid profesional impotriva gandacilor, puricilor, mustelor, tantarilor, furnicilor - Cypertox FORTE 1L

(0)
98.00 lei

Cypertox FORTE - insecticid universal Combate un spectru foarte larg de insecte: gandaci, plosnite, purici, muste, tantari, molii, capuse, termite, acarieni, paianjeni, termite, furnici, etc. ..

Insecticid profesional, combatere rapida, Exit 25 FORTE 1l

(0)
98.00 lei

Insecticid Pestmaster Exit 25 FORTE 1l, formula concentrata, spectru larg de actiuneDOMENII DE UTILIZARE:Exit 25 FORTE este un insecticid conditionat sub forma de emulsie de culoare alb-galbui pentru ..

Insecticid universal RTox Forte, 1L

(0)
98.00 lei

RTox Forte insecticid universal concentrat, destinat profilaxie sanitar-umana, cu spectru larg de actiune insecticida si efect deosebit de rapid pentru dezinsectia spatiilor cu grad ridicat de infesta..

Insecticid universal, concentrat, Trakil FORTE 1l.

(0)
98.00 lei

Trakil FORTE este un insecticid concentrat, destinat unei categorii de utilizatori foarte diversificata, putand fi folosit in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum locuinte, birouri..

Insektum Forte 15ml. Insecticid concentrat emulsionabil cu efect de soc si remanenta indelungata impotriva mustelor, tantarilor, moliilor, gandacilor, purecilor, furnicilor etc.

(0)
5.99 lei

INSEKTUM FORTE, Insecticid Universal profesional pentru combaterea rapida a insectelor daunatoare (taratoare/zburatoare), cu remanenta indelugata, 90 de zile!Insektum este un produs autoriza..

Momeala gel atractant pentru rozatoare, RATTRACT GEL, 300 gr

(0)
48.99 lei

RATTRACT GEL este un puternic atractant sub forma de gel pentru toate tipurile de rozatoare (soareci si sobolani) ideal pentru a amplifica si eficientiza atragerea rozatoarelor in statia de intoxicare..

REVOTOX, insecticid profesional, elimina gandaci, 1l

(0)
98.00 lei

Revotox, insecticid concentrat, este un produs foarte folosit de utilizatori profesionisti, in combaterea insectelor taratoare, precum purici, plosnite, acarieni, termite. Acesta s-a impus rapid in pi..

REVOTOX, solutie pentru dezinsectie profesionala, elimina gandaci, 5l

(0)
449.00 lei

Revotox, insecticid concentrat, este un produs foarte folosit de utilizatori profesionisti, in combaterea insectelor taratoare, precum purici, plosnite, acarieni, termite. Acesta s-a impus rapid in pi..

Sanitolux, bioactivator pentru fose septice si statii de epurare, 200gr. Vaco

(0)
24.92 lei

Produsul Sanitolux de la Vaco, este un preparat biologic de ultima generatie pentru statiile de epurare menajere, cladirile pentru animale si fosele septice. Este singurul produs din aceasta clasa din..

TOX 300 FORTE, insecticid concentrat universal, 1l

(0)
98.00 lei

Tox 300 FORTE este un insecticid (emulsie concentrata de culoare alba) cu raza mare de actiune, fiind un produs de contact si ingestie pentru combaterea majoritatea daunatorilor cunoscuti: purici, gan..

TOX 300 FORTE, insecticid concentrat, universal, combate insectele taratoare si zburatoare, 5l

(0)
449.00 lei

Tox 300 FORTE este un insecticid (emulsie concentrata de culoare alba) cu raza mare de actiune, fiind un produs de contact si ingestie pentru combaterea majoritatea daunatorilor cunoscuti: purici, gan..

Trakil FORTE 5l. Insecticid universal emulsionabil, concentrat

(0)
449.00 lei

Trakil FORTE este un insecticid concentrat, destinat unei categorii de utilizatori foarte diversificata, putand fi folosit in sectorul de igiena si sanatate publica, in locuri precum locuinte, birouri..

TYVAL FORTE, insecticid universal concentrat, 1l

(0)
98.00 lei

Insecticid universal concentrat emulsionabil. Remanenta 90 de zile.Domeniul si aria de utilizare:a. insecticide, acaricide si produse pentru combaterea altor artopode;b. combaterea ins..

TYVAL FORTE, solutie pentru dezinsectie profesionala, 5l

(0)
449.00 lei

Insecticid universal concentrat emulsionabil. Remanenta 90 de zile.Domeniul si aria de utilizare:a. insecticide, acaricide si produse pentru combaterea altor artopode;b. combaterea insectelor zburato..

Afişare 1 - 30 din 71 (3 pagini)