Statii de intoxicare

Aparatele antirozatoare statii de intoxicare omoara soarecii si sobolanii
Tabel:

Pestmaster Bait Station 01, statie de intoxicare pentru soareci

(0)
2.20 lei

Statii de intoxicare pentru rozatoare mici DESCRIERE: Aceste statii de monitorizare ieftine sunt disponibile în variante din carton, pentru soareci. Asamblarea este usoara si se face conf..

Statie intoxicare beta cu cheie SIR100

(0)
25.99 lei

Statie de intoxicare pentru sobolani si soareci, prevazuta cu sistem de fixare a raticidului parafinat.Poate fi utilizata atat in interior cat si in exterior. Este din material plastic dur, rezistent ..

Pestmaster Bait Station 02, statie de intoxicare pentru sobolani

(0)
3.20 lei

 Statii de intoxicare pentru rozatoare  DESCRIERE: Aceste statii de monitorizare ieftine sunt disponibile în variante din carton, pentru sobolani. Asamblarea este usoara si se f..

Statie de intoxicare rozatoare soareci, sobolani Pestmaster LMC

(0)
20.90 lei

Statie de intoxicare rozatoare precum soareci, sobolani Pestmaster LMC DESCRIERE: Este o statie robusta, rezistenta la socuri mecanice, cu durata de utilizare foarte lunga fabricata din plasti..

Statii de intoxicare - Rodent Baiters SIR101

(0)
24.06 lei

 Rodent Baiters INDICATII: Statii de intoxicare pentru sobolani. Fabricate din plastic rigid vin dotate cu sistem de inchidere cu fasete din nylon. Cost scazut de achizitie. Au compartim..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Statie intoxicare soareci/sobolani TOP 18

(0)
37.80 lei

Statie de intoxicare impotriva soarecilor,sobolanilor TopoBox Medy - TOP 18  DESCRIERE: Statie de intoxicare cu accesorii pentru momeli rodenticide. Protejeaza momeala de intemperii, impie..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Statie intoxicare soareci/sobolani TOP 19

(0)
37.80 lei

Statie de intoxicare impotriva soarecilor,sobolanilor TopoBox MAXY - TOP 19   DESCRIERE: Statie de intoxicare cu accesorii pentru momeli rodenticide. Protejeaza momeala de intemperii..

Stoc epuizat
Viz. Rapida

Statii de intoxicare soareci/sobolani Topobox Professional - TOP39

(0)
37.80 lei

Statie de intoxicare impotriva soarecilor,sobolanilor TopoBox Professional- TOP39  DESCRIERE: Container profesional de securitate cu accesorii pentru momeli rodenticide. Protejeaza momeala..

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)