Substante atractante pentru rozatoare

Substante atractante pentru rozatoare
Tabel:

Crema atractanta pentru capturarea rapida a soarecilor EAT020 ( 100gr )

(0)
39.89 lei

Crema atractanta EAT020 pentru capcane mecanice si placi adezive 100gr   DESCRIERE: Crema atractanta EAT020 este o momeala sigura pentru capcane mecanice si placi adezive pe baza de at..

Gel atractant pentru soareci

(0)
39.99 lei

Gel atractant pentru soareci DESCRIERE: Momeala sigura, 100% non toxica pe baza de atractivi alimentari speciali pentru soareci, nealergica si nu pateaza tesaturile. Permite atragerea mai mul..

Pasta raticida verde pentru combatere soareci sobolani MasterRat 200gr

(0)
7.73 lei

Pasta raticida verde pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 200gr DESCRIERE: Momeala raticida pasta verde pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul d..

Momeala raticida pasta verde pentru combatere soareci sobolani MasterRat 1kg

(0)
54.64 lei

Pasta raticida verde pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 1kg DESCRIERE: Momeala raticida pasta verde este ideala pentru combaterea soarecilor si sobolanilor. MasterRat este..

Momeala raticida pasta verde pentru combatere soareci sobolani MasterRat 10kg

(0)
475.95 lei

Momeala raticida pasta verde pentru combatere soareci sobolani MasterRat 10kg DESCRIERE: Momeala raticida pasta verde este ideala pentru combaterea soarecilor si sobolanilor. MasterRat este ..

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 100gr

(0)
5.97 lei

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 100gr DESCRIERE: Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul din cel mai e..

Pasta raticida rosie pentru combatere soareci sobolani MasterRat 200gr

(0)
7.73 lei

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 200gr DESCRIERE: Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul din cel mai efi..

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 1kg

(0)
45.92 lei

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 1kg DESCRIERE: Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul din cel mai efici..

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 10kg

(0)
399.96 lei

Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat 10kg DESCRIERE: Pasta raticida rosie pentru combaterea soarecilor si sobolanilor MasterRat este unul din cel mai efic..

Momeala raticida grau pentru combatere soareci sobolani MasterRat 375g

(0)
12.58 lei

Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 375g - rodenticid pentru combaterea soarecilor si sobolanilor DESCRIERE: Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 375g este ideala pentru co..

Momeala raticida grau pentru combatere soareci sobolani MasterRat 1kg

(0)
35.65 lei

Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 1kg - rodenticid pentru combaterea soarecilor si sobolanilor DESCRIERE: Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 1kg este ideala pentru comb..

Momeala raticida grau pentru combatere soareci sobolani MasterRat 10kg

(0)
199.98 lei

Momeala raticida sub forma de grau MasterRat 10kg - rodenticid pentru combaterea soarecilor si sobolanilor DESCRIERE: Momeala raticida sub forma de grau este ideala pentru combaterea tuturo..

Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)