Anti capuse

Tabel:
Stoc epuizat
Viz. Rapida

Aparat indepartat capuse 98431

(0)
36.76 lei

Penseta electrica anti-capusa este potrivita pentru extragerea si omorarea capuselor prin atingerea unui buton. Constructia ergonomica asigura manipularea sigura de catre oricine. Aparatul se ap..

Bros Max Spray impotriva tantarilor si capuselor, protectie piele 90ml. (208)

(0)
19.00 lei

Spray-ul Max este un produs de preventie impotriva tantarilor si capuselor, insa daca ati avut contact cu insectele (capusa), mergeti de urgenta la doctor.Mod de utilizare:Spray-ul il pulverizati prin..

HELPIC SPRAY Impotriva capuselor 100ML

(0)
29.98 lei

Descriere: Helpic Spray împotriva capuselor asigura protectie împotriva insectelor pâna la 6 ore. În cazul activitatilor îndelungate pe un teren unde exista pericolul de a se gasi capuse se recoma..

Set pentru indepartarea capuselor, 2 in 1 pulverizator si penseta, Vaco

(0)
21.00 lei

Produsul este destinat special pentru a indeparta capusele din corpul uman prin ingheatarea completa a acestora, ceea ce impiedica aparitia la om a bolilor purtate de capuse, cauzate de muscatura unei..

Spray lotiune impotriva tantarilor si a capuselor, Bros, 100ml. (001)

(0)
21.71 lei

Lotiunea Bros este foarte eficace impotriva tantarilor, capuselor si altor insecte care provoaca intepaturi. Produsul are in continut DEET, aceasta este ce mai eficienta substanta repelenta. Nu provoa..

Spray protectiv contra capuselor Helpic

(0)
29.98 lei

Spray protectiv anti-capuse, cu substante active naturale APLICARE: Helpic Spray impotriva capuselor asigura protectie impotriva insectelor pana la 6 ore. In cazul activitatii indelungate pe ..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)